Interview Erwin Blom (The Crowds) over nieuwe organisatievormen

24 februari 2009, 06:54

In het kader van de serie nieuwe organisatievormen heb ik recent Erwin Blom geïnterviewd. Erwin was tot vorig jaar verantwoordelijk voor alle nieuwe media bij de VPRO en heeft per 1 januari 2008 samen met zijn evenknieën van de VARA en TROS The Crowds opgericht. The Crowds is wat je noemt een netwerk bedrijf, een kleine kern met een groep van specialisten om zich heen. Erwin spreekt over de manier waarop ze The Crowds zelf hebben ingericht, waarom ze toch een kantoor hebben genomen, hoe je dat ondersteund met een virtueel kantoor en hoe bedrijven hun interne en externe processen kunnen aanpassen met behulp van nieuwe media.

Bas van de Haterd
Professioneel bemoeial bij Van de Haterd Consultancy

Freelance professioneel bemoeial. Kijkt altijd naar het fundamentele probleem, niet de quick fix. Centrale focus zijn de (online) dialogen met klanten, stakeholders, medewerkers en toekomstig medewerkers (afhankelijk van de opdracht). Actief als interim community manager, projectleider voor nieuwe corporate recruitmentsites, adviseur bij verschillende start ups en inspirator m.b.t. de toekomst van werk (de arbeidsmarkt van de 21e eeuw).

Categorie
Tags

1 Reactie

    Bas van den Beld

    Hoi Bas, misschien is het leuk om bij dit soort interviews in de begeleidende tekst links te plaatsen naar tools of onderwerpen waarover gesproken wordt. Zo heeft Erwin het over een aantal tools die hij gebruikt die misschien niet iedereen kent. Dan kan je natuurlijk gaan ‘googelen’ maar als ze erbij staan is het nog makkelijker 🙂

    verder leuk interview overigens


    24 februari 2009 om 07:40

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!