Vacature: Accountmanager Multimedia bij Lenthe Publishers

24 februari 2009, 06:01

{title}Lenthe Publishers is al meer dan 14 jaar actief als zelfstandige, multimediale uitgeverij in zijn kernmarkten Marketing & Media en Charitas (goede doelen). De publicatielijst omvat tal van titels die vooraanstaande posities hebben of marktleider zijn in hun segment (MarketingTribune, Marketingfacts, Holland Management Review, SponsorTribune, FM, Civil Society). Daarnaast heeft Lenthe Publishers een afdeling Custom Publishing die werkt voor diverse opdrachtgevers zoals ABNAMRO, Feadship en SRA. In 2009 is Lenthe Publishers een nieuwe dochteruitgeverij gestart, Uitgeverij Oranje, die huis-aan-huiskranten uitgeeft voor en over goede doelen. De lijst met uitgeefpartners telt vele gerenommeerde bedrijven en (branche)organisaties. Lenthe Publishers is een dochter van Zhomer Media Business, waar ook Elektor International Media, actief in online business in 51 landen, deel van uitmaakt en waarmee binnen diverse disciplines (marketing, online, finance) nauw mee wordt samengewerkt. Lenthe Publishers is gezeteld in een historisch pand, de Pastorie in het centrum van Amstelveen.

Lenthe Publishers zoekt voor haar cluster Marketing & Media per direct een Accountmanager Multimedia m/v

Een veelzijdige baan waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van de advertentie-omzet van de printtitels en websites van het cluster Marketing & Media. De focus ligt in deze functie nadrukkelijk op de online omzet.

In de functie van Accountmanager Multimedia ben je:

 • samen met het verkoopteam verantwoordelijk voor de advertentieomzet op advertenties, buttons, banners, advertorials en
 • verantwoordelijk voor het realiseren van omzet van spin-offs zoals evenementen
 • effectief in het intensief en klantgericht beheren van accounts en prospects
 • continu bezig om mee te denken in verdere commerciële ontwikkeling van ons portfolio en vertaling van klantbehoeftes naar concrete uitgeefprojecten.

Kandidaat profiel:

 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • minimaal mbo+ werk- en denkniveau
 • drive om te scoren, accuraat, commerciële instelling en denken in kansen.
 • stressbestendig
 • goede kennis van de programma’s uit het Windows Office-pakket
 • woonachtig in de buurt van Amstelveen
 • werkervaring in een vergelijkbare functie is een pre

Het cluster Marketing & Media bestaat uit de titels MarketingTribune, SponsorTribune, CommunicatieTribune, MediaTribune, de bijbehorende websites en Marketingfacts. Verder verzorgt Lenthe de sales voor de website van de Dutch Media Professionals, Rethinkingmedia.nl.

Het gaat om een dienstverband van 36 uur per week. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, beloning conform CAO Boeken & Tijdschriftenuitgevers. Bij goed functioneren kan deze binnendienstfunctie uitgroeien tot een buitendienstfunctie.

Wil je solliciteren, mail je cv met een korte toelichting naar: Ronald Bouwman, Manager Sales Lenthe Publishers, {encode=”ronald.bouwman@lenthe.nl” title=”ronald.bouwman@lenthe.nl”}, tel. 020 347 90 86

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!