Jan Kees de Jager over de financiële crisis en innovatie

Jan Kees de Jager over de financiële crisis en innovatie

Afgelopen maandag nodigde Jan Kees de Jager een groepje ondernemers uit om te praten over innovatie rondom de belastingen, vooral doelend op het gebruik van nieuwe media. Ik was er bij, en hoorde dat er vanaf maart een begin wordt gemaakt met een persoonlijke internet pagina (PIP). De Jager is een internet ondernemer die met ISM, een bedrijf met zo’n 200 man personeel, complexe sites bouwde voor o.a. Amstel en Heineken: hij weet veel van nieuwe media en internet. Voor het belastingsysteem is hij nu bezig met een nieuwe architectuur waardoor we over 5 tot 10 jaar weer een gestructureerd systeem hebben dat klaar is voor de toekomst.

Ben Woldring was een van de aanwezige ondernemers en gaf zijn oordeel over de connected staatssecretaris. Ik vroeg Jan Kees de jager naar zijn oordeel over de financiële en economische crisis. Wanneer komen we er volgens De Jager weer uit?


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.