Viral Friday: No Pants Subway Ride 2009

Viral Friday: No Pants Subway Ride 2009
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Improv Everywhere met No Pants Subway Ride 2009. Sinds 2001 organiseert een groep acteurs en komedianten onder de naam Improv Everywhere geregeld in New York 'ludieke misies'. Hun nieuwste stunt: een sneeuwstorm trotseren in ondergoed om de metro te pakken. Op plek 2, YouTube Street Fighter. Patrick Boivin, een Canadees met Franse roots die in zijn vrije tijd graag videogames maakt, heeft een nieuwe toepassing gevonden voor YouTube video annotaties: old skool games. The T-Mobile Dance maakt de top 3 deze week compleet. Het Londense reclamebureau Saatchi & Saatchi bedacht voor T-mobile's nieuwste campagne "Life's worth sharing" een flashmob in Liverpool Street Station.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.