Vacature: Productmanager Mobiel bij De Telefoongids

20 januari 2009, 06:34

{title}De Telefoongids & Gouden Gids opereert in de snel veranderende zoek- en advertentiemarkt en loopt voorop in het ontwikkelen van innovatieve technologieën voor zoek- en vindgemak.

Binnen het Online Marketingteam zijn wij voor het hoofdkantoor in Amsterdam op zoek naar een Productmanager Mobiel.

Werken bij dé winnende combinatie

De Telefoongids BV, uitgever van De Telefoongids & Gouden Gids is actief op het terrein van ‘local search en lead generation’. In het kort betekent dit dat wij het hoogste rendement aan adverteerders leveren. Daarnaast garanderen wij het beste en meest relevante vindresultaat voor gebruikers. De Telefoongids & Gouden Gids is een multimediaal bedrijf dat beschikt over de meest complete database van Nederland met relevante informatie van bedrijven, producten, diensten en personen. Wij stellen deze informatie beschikbaar via Internet, Print en Mobiel.

Dagelijks gebruiken meer dan twee miljoen mensen De Telefoongids & Gouden Gids. De websites www.detelefoongids.nl & www.goudengids.nl hebben elke dag één miljoen unieke bezoekers en staan daarmee in de top10 van de meest bezochte sites in Nederland. Daarnaast gebruiken nog eens één miljoen mensen elke dag weer onze papieren gids. Van alle bedrijfsraadplegingen leiden maar liefst 7 van de 10 tot een aankoop. Dit betekent een ongekend hoog rendement voor onze adverteerders.

De functie

De doelstelling van de productmanager Mobiel is de positie van De Telefoongids & Gouden Gids Mobiel zowel qua gebruik als qua revenu verder te ontwikkelen.

Je doet dit door middel van development, partnerships en communicatie. Daarom zijn wij op zoek naar een zeer gedreven persoon die de mobiele markt als geen ander kent.

Kerntaken:

  • Huidige gebruikspositie te verbeteren
  • Ontwikkelen van de revenu
  • Doorontwikkelen van de toepassingen (browser/ java applet) i.s.m. onze Europese zusterbedrijven
  • Aangaan van partnerships
  • Vertalen van online functies en producten naar een mobiele toepassing

Jouw profiel

Als Productmanager Mobiel beschik je minimaal over een hbo werk- en denkniveau.

Verder ken je de (Nederlandse) mobiele markt goed en heb je in deze ‘wereld’ je eigen netwerk opgebouwd.

Tevens ben je in staat om (business)modellen te ontwikkelen en development vanuit een marketingrol (functioneel) te begeleiden. De productmanager die wij zoeken is commercieel, gedreven en heeft een ‘getting things done’- mentaliteit.

Ons aanbod

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een groeiend en ambitieus bedrijf. Dit gaat vergezeld van een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Binnen De Telefoongids BV zijn er uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren

Mail je sollicitatiebrief en CV naar De Telefoongids BV ter attentie van Roos van Aken. Ons e-mail adres is {encode=”werving@detelefoongids.nl” title=”werving@detelefoongids.nl”}. Wil je meer informatie, bel dan 020-567 6783

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!