CES 2009 Dag 4: Windows 7, Boxee en heel veel gadgets

13 januari 2009, 10:24

De laatste dag van CES 2009 heb ik Microsoft Surface en Windows 7 uitgeprobeerd. Windows 7 moet het Vista debacle doen vergeten en alles meteen goed doen, met een focus op gebruiksvriendelijkheid, een beetje zoals Apple! Verder was ik onder de indruk van de open-source media software van Boxee die op Windows, Mac, Linux en zelfs op Apple TV kan werken.

Behalve software waren er natuurlijk ook veel nieuwe gadgets. Zo had Sony een Vaio Life Style notebook die zo krachtig is als een pc maar wel in de handtas van de vrouw moet passen, een nieuwe Cybershot P3 fotocamera met ingebouwde WiFi en de Webbie die het op gaat nemen tegen de Flip video. Samsung gaf een mooie demo hoe het allemaal zonder draden kan door wireless USB te gebruiken en LG liet het definitieve model van de phone watch zien die dit jaar op de markt komt.

Ook kwam ik twee oude bekenden van de NOS tegen; Gerard Dielessen en Roeland Stekelenburg die vertelde over wat we de komende tijd van de NOS mogen verwachten.

Ik heb mijn video weer aangevuld met interessante en leuke video’s over alles wat ik in het filmpje laat zien. Je kan deze bekijken op mijn CES 2009 Dik kanaal.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Wouter

  @Steef Boxee for Windows is alleen beschikbaar als Alpha voor een gesloten groep gebruikers. Volgens mij kan je jezelf via forum.boxee.tv aanmelden om mee te doen. Ze laten steeds meer en steeds vaker gebruikers toe.

  Op de apple tv werkt Boxee in ieder geval erg goed.


  15 januari 2009 om 09:26
  Kamren

  I like the helpful inrofmation you provide in your articles. I will bookmark your weblog and test again right here frequently. I am reasonably sure I will be informed plenty of new stuff right right here! Best of luck for the next!


  12 juli 2016 om 06:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!