Vacature: Hoofd concept, strategie en productie bij Sock Puppet Heroes

8 januari 2009, 06:20

{title}Sock Puppet Heroes is het interactief concept- en productiebedrijf van Pepperminds marketing group. Daarvoor zoeken we een nieuwe voorman. Iemand die verantwoordelijk wordt voor concept, strategie en productie. Dus iemand met ervaring en visie op wat succesvol gebeurt op (mobiel) internet en hoe je daartoe komt. De group richt zich op het produceren van converterende campagnes en behoud van klanten. We bestaan ongeveer tien jaar en werken voornamelijk voor grote b2c aanbieders van producten en diensten.

Sock Puppet Heroes zoekt een hoofd concept, strategie en productie.

Waar kom je terecht?

In Haarlem, in een mooi pand aan het Spaarne. Samen met de directie van de marketing group, een technische projectmanager en lead designer bouw je aan een startup. We hebben een paar mooie klanten en een hoop opportunities. We gaan op jacht naar mooie deals voor mooie opdrachtgevers. Als de deal gesloten is pak je het project over en wordt je eindverantwoordelijk voor de productie totdat we een projectmanager kunnen betalen. We zijn gezond ambitieus en willen op basis van succes samen met jou de organisatie de aankomende jaren flink uitbouwen.

Wat voor projecten maken we?

Onze opdrachtgevers zijn partijen die continu op zoek zijn naar nieuwe klanten, zoals uitgeverijen, charitatieve organisaties, verzekeringsmaatschappijen en fast-movers. We helpen hen op een creatieve manier middels digitale media, potentiële klanten te interesseren voor hun producten en diensten en ze daarna te behouden.

Wat voor type zoeken we?

Een professional. Je weet wat er gebeurd op het vlak van interactieve marketing. Je hebt een aantal jaren ervaring in het bedenken en produceren van interactieve campagnes. Je hebt ervaring in het uitbouwen van een organisatie en het aansturen van jonge gedreven mensen. We verwachten uiteraard niet van je dat je van alle markten thuis bent, maar wel dat je je er prima in kan bewegen.

Wat bieden we?

40 uur per week de ruimte om je creativiteit, commercialiteit om te zetten in daden. En dat met een team professionals en voor mooie opdrachtgevers! Je krijgt een geweldige werkplek in een super werksfeer. We betalen marktconform en er is ruimte om mee te groeien met de organisatie.

Wat nou als je hier heel enthousiast van wordt?

Leuk. Dan stuur je een mail naar me toe met je cv erbij. Mijn naam is Bart van Nol. Email adres is {encode=”bart@sockpuppetheroes.nl” title=”bart@sockpuppetheroes.nl”} Je kunt me ook even bellen voor meer informatie, 06-26356815.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!