Netters.nl: Online marketing checklist voor webwinkels

Netters.nl: Online marketing checklist voor webwinkels

{title}Erik-Jan Bulthuis heeft op Netters.nl een uitgebreid artikel geschreven over het verbeteren van webshops. Lees: ‘Checklist online marketing voor webwinkels’. Dit heeft, gezien het thema van het eerste Marketingfacts Magazine uiteraard onze speciale aandacht. Bulthuis wil vooral een checklist geven; de lijst is vooral bedoeld om eens kritisch bij langs te lopen. Wat kan er beter, op alle vlakken?

Bulthuis behandelt tips over url- en linkstructuur, linkteksten, de indeling van teksten op de site, de productbeschrijvingen, het taggen van Adwords, funnels (voorbeeld hiervan zijn bestelpagina’s), conversie optimalisatie, 404-pagina’s, en meer…

Want in het artikel vind je verder nog tips over productfoto’s, contactgegevens, logistiek, betaalsystemen, lever- en responstijden. Teveel om op te noemen, maar wellicht niet geheel volledig. Bulthuis vroeg zelf per mail om aanvullingen. Dat kan hieronder, maar ook op Netters.nl.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Mooi artikel, zeker de moeite van het doornemen waard!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.