Dutch Creative Class geeft visie op 2009 (live op internet)

Dutch Creative Class geeft visie op 2009 (live op internet)
Vanavond vindt om 20:30 uur een speciale live uitzending plaats van het programma Idealize op Blueshots.tv. Vanuit de AKN studio's in Hilversum spreekt Ronnie Overgoor drie kwartier met creative professionals, waaronder Edwin Tromp over het nieuwe TBWA initiatief Flow, Jim Stolze over zijn gelukservaringen van een maand lang geen internet, Sander Lusink van Oger over creativiteit in de retail en de beste tips to 'dress for success', Frank de Ruwe van Natwerk en Carl Rohde, leading trendwatcher en onder meer oprichter van scienceofthetime.com.

Daarmee lijkt een nieuwe fase van 'tv' in te gaan waarbij we live uitzendingen krijgen via internet. Alhoewel ik zelf denk dat lineaire programmering zijn langste tijd heeft gehad, ben ik toch wel benieuwd hoeveel kijkers vanavond inschakelen om live naar deze uitzending te kijken. Ronnie succes!

Update:


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Btw, zit op dit moment naast Ronnie Overgoor bij het Online Video Advertising Summit in Amsterdam waar hij dagvoorzitter is en ik de openingspresentatie mocht doen. Ben benieuwd of hij vanavond ook nog in gaat op de creativiteit van online video ads. Mag hopen dat de creatieven snel afstappen van de 30-sec preroll ;-)

  geplaatst op
 • Uitstekende show, smaakt naar meer!

  geplaatst op
 • En al meer nieuws over hoe veel mensen gekeken hebben?

  geplaatst op
 • @Joost: geen idee, ben ook wel benieuwd eigenlijk!

  Had gehoopt dat programma inmiddels ook via blueshots.tv terug was te bekijken maar dat is nog niet het geval; voor de mensen die het hebben gemist heb ik het derhalve maar op google video gezet.

  geplaatst op
 • @Marco: Thanks had uitzending gemist. Klopt het dat geluid en beeld niet helemaal lekker synchroon lopen? Was overigens goede uitzending, ook leuk om update van Jim te krijgen en te zien dat internet zo geïntegreerd is in ons leven dat Jim zich even afvraagt of hij nu online was of niet.

  geplaatst op
 • @Erik: denk dat overzetten naar Google Video dit heeft veroorzaakt alhoewel ik gisteren bij de live uitzending ook af en toe dacht dat beeld en geluid niet synchroon liepen. Iemand anders dat ook opgemerkt?

  geplaatst op
 • 1124 kijkers, embed code volgt vandaag want die video op google is niet de blueshots.tv kwaliteit :)

  geplaatst op
 • Zou dit elke dag kunnen kijken. Kom eens op bezoek in Groningen hier bruist het van de initiatieven op creatief ondernemers gebied.

  geplaatst op
 • Net achter Mac gekropen en de video op google is echt slecht. Audio uit sync en beeldkwaliteit slecht. Niet zoals ik wil dat Blue Shots wordt bekeken. De rendering loopt en ik meld me hier zodra ie fatsoenlijk online staat.
  Jammer om 'm te kijken zoals ie hierboven staat!

  geplaatst op
 • Uitzending in juiste kwaliteit te zien via http://www.blueshots.tv/Programmas/Programma.aspx?r=65880. Embed code in de player.
  Trouwens alle programma's binnen Blue Shots zijn te embedden (per aflevering of een code en automatisch de laatste uitzending van een programma), alles heeft rss vod en pod feeds en er zijn widgets.
  Check them out!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.