Viral Friday: Elf Yourself 2008

Viral Friday: Elf Yourself 2008
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor OfficeMax met Elf Yourself 2008. Na het megasucces van vorig jaar brengt OfficeMax, de Amerikaanse leverancier van kantoorartikelen, deze feestdagen wederom het populaire Elf Yourself tot leven. Op plek 2, Nokia N96: Bruce Lee Ping Pong. Nokia promoot in China haar N96 Limited Edition pakket in Bruce Lee stijl met 2 viral video's met in de hoofdrol wijlen Bruce Lee, de grootste oosterse vechtsport-acteur van de 20e eeuw. World of Warcraft: Ozzy Osbourne maakt de top 3 deze week compleet. Na Mr T, William Shatner, Jean-Claude Van Damme, Verne Troyer (Mini-me) promoten nu ook Ozzy Osbourne en Soprano ster Steve van Sandt de nr. 1 online game World of Warcraft (vaak afgekort tot WoW).

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Excuses voor de verlate Viral Friday!! Door de massale belangstelling voor Foodlog, die op dezelfde server draait als MF!, was ook Marketingfacts veelal onbereikbaar.

    Veel plezier met Viral Friday #48 editie 2008. Fijn weekend!!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.