Stef de Jong en David Wolff over Isobar Human Media

Stef de Jong en David Wolff over Isobar Human Media
Isobar Nederland lanceerde vorige weeek een ‘full service propositie voor Social Media Marketing: Isobar Human Media.’ Alle gespecialiseerde kennis onder een dak, met één aanspreekpunt (zie: DC).

Brian Hirman, CEO Isobar Nederland, zei in het persbericht: ‘Social Media Marketing heeft al langer onze aandacht en we waren hard op zoek naar een geschikte partij die hier voor ons een invulling aan kon geven in Nederland. Tijdens deze zoektocht kwamen we tot de conclusie dat er veel partijen zijn die goed zijn in een deelgebied van deze discipline, maar dat er geen enkele partij is die binnen alle facetten zoveel gespecialiseerde kennis in huis heeft als Isobar zelf. Het enige verschil was dat tot nu toe deze kennis binnen Isobar Nederland verspreid was over onze verschillende bureaus.’

Stef de Jong (voorheen iProspect) mag de kar gaan trekken bij Isobar Human Media. Algemeen strateeg bij Isobar David Wolff (ook actief als blogger op M!) helpt hem daarbij. In onderstaand interview een gesprek over het hoe en waarom van Isobar Human Media (zie ook de reactie van Igor Beuker van LaComunidad op het stuk op DutchCowboys), over de cases tot nu toe en over wat dat nu eigenlijk is: social media marketing.Zie voor de cases onder anderen: Sprite op YouTube en Marvellousmobile.com. Hier nog de case van Philips op YouTube en Flickr.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 7 reacties op dit artikel

 • Igor Beuker was not so amused: "Als ik deze quote lees: "Tijdens deze zoektocht kwamen we tot de conclusie dat er veel partijen zijn die goed zijn in een deelgebied van deze discipline, maar dat er geen enkele partij is die binnen alle facetten zoveel gespecialiseerde kennis in huis heeft als Isobar zelf".... moet ik wel een beetje grinniken...

  Jullie lopen dan "ongevenaard" en ongeveer 2 jaar achter. In de Nederlandse markt, en wellicht ook ver daarbuiten."

  geplaatst op
 • Hey David!

  Veel succes!

  E

  geplaatst op
 • Vond het een goed interview. Succes David!

  Dit keer wel jammer voor Rocco: Iso houdt niet van pull/pool ;-)

  Cheers

  geplaatst op
 • @Igor: Sportief. Ja, dat was echt een killer dat push-filmpje. Waar staat ie ook alweer? ;-)

  geplaatst op
 • Veel succes!

  Echter een opmerking, Sprite The Yard was echter niet de eerste mobile community (of wordt er alleen UK bedoeld?), die eer is aan Vodafone New Zealand, genaamd Self Central. De bedenker gaf hier vorig jaar nog een mooie lezing over op : MoMo

  Zie hier over Self Central

  geplaatst op
 • Goed bezig Stefke! Leuk interview... Verder genoeg ruimte voor discussie over definities en invulling getuige de vraagstelling denk ik. Veel succes met IHM in ieder geval!

  geplaatst op
 • @ all, bedankt voor de reacties! We hebben er veel zin in:)!

  @ Laurens: Inderdaad ik doelde op de eerste in de UK. Mooie case uit Nieuw Zeeland, dank je!
  We zijn hier ook bezig enkele recente cases, waaronder de Philipscase, te beschrijven. Deze vindt je straks naast de bestaande cases terug op onze website onder: http://www.human-media.nl/category/cases/.

  @ Martijn, zeker ruimte voor een interessante discussie! Laten we die weer eens aan gaan:)!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.