Goed idee: Face Replaced

Goed idee: Face Replaced


Goede ideeën hoeven niet altijd ingewikkeld te zijn of duur om uit te voeren. Opstartkosten, kantoorruimte huren, computers kopen. Kan. Maar het hóeft niet. Via @Droombos (zie: tweet en posting) liep ik tegen FaceReplaced aan. Simpel stappenplan: Zet iets voor je gezicht, zorg ervoor dat daar een foto van gemaakt wordt en stuur je foto naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Kind kan de was doen. Bovenstaande video is trouwens al 60.000 keer bekeken. De site is pas sinds begin deze maand in de lucht. Is dit gewoon leuk; een grappige gimmick? Ja en nee, wat mij betreft.

{title}Want alles begint bij een goed idee. Toen ik deze foto zag van iemand die een blauwe M&M voor zijn hoofd hield kreeg ik wel een notie van het begin van een commercieel idee rondom dit project. En toen ik deze muis van Dell en dit iPhone gezicht zag kreeg die notie al een wat vastere vorm. In de gaten houden, deze jongen? Kan best zijn, dat hij het concept gekopieerd heeft, trouwens. Geeft dat?

Natuurlijk heb ik geprobeerd om het plaatje hier links op de homepage van FaceReplaced te krijgen (mooi stukje branding?). Dat is tot op heden niet gelukt, maar dat komt vast nog. Maar misschien is hij wel niet leuk genoeg. Dat zou balen zijn.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.