1000 leden en nieuwe website voor Generation Next

1000 leden en nieuwe website voor Generation Next

Generation Next, studievereniging voor interactieve media, heeft twee jaar na oprichting de mijlpaal van 1.000 leden gepasseerd. Het plaform werd in het leven geroepen om het gat tussen bedrijven en studenten te verkleinen en praktijk kennis te verhogen. Roel van der Ven, voorzitter van Generation Next is erg trots op deze mijlpaal: “Dat we meer dan 1.000 leden binnen 2 jaar aan ons konden binden hadden we nooit verwacht, dit is een succes voor iedereen die iets heeft betekend voor de vereniging.”

Generation Next is in 2006 door initiatiefnemers Marco Derksen en Marcel van der Heijden gestart, omdat beiden een kloof signaleerden tussen consumenten, bedrijfsleven en starters op de interactieve markt. In augustus 2006 werd een bestuur gevormd bestaande uit Sophie Croonen, Noortje Offreins, Mark Metekohy, Rutger Polling, Pieter van Gils, Peter Garama en Marcel van der Heijden. Zij hebben destijds het platform een kickstart gegeven door van concepten zoals de Next Nights en Inhouse Dagen een begrip te maken.

??Na deze bewezen positie werd de vereniging overgedragen aan het huidige bestuur, bestaande uit Joelle Kout, Jeroen Rosier, Tijmen de Gelder, Roel van der Ven en ondergetekende. Het is duidelijk te merken dat de groeiende verschuiving van media consumptie voor een enorme doelgroep zorgt, waarvan er steeds meer reikhalzend uitkijken naar kansen voor praktijkoriëntatie of om hun kennis te vergroten. Vanaf dag 1 is Generation Next goed ontvangen door zowel het bedrijfsleven als door studenten en young professionals. De Next Nights en Inhouse dagen die de afgelopen twee jaar zijn georganiseerd zijn altijd goed bezocht door studenten uit het hele land.

Naast het bereiken van deze mijlpaal frist Generation Next meteen de huisstijl op: eFocus, sponsor van het eerste uur, heeft inmiddels een volledig nieuwe website klaar. Speciaal voor Marketingfacts lezers hieronder een sneak preview.

{title}

Redenen te over voor een feestje! Daarom organiseert Generation Next in samenwerking met eFocus vanavond een feestelijke bijeenkomst voor de leden en betrokkenen waar de nieuwe website met knallende champagne gelanceerd zal gaan worden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Tot vanavond dan ;)

  geplaatst op
 • De Champagne is al onderweg, dus dat wordt vast gezellig!

  geplaatst op
 • Ben er ook bij, gefeliciteerd met de 1000 leden. Tot vanavond!

  geplaatst op
 • Leuke post! Ik kom vanavond ook even kennismaken!

  geplaatst op
 • Jasper en overige Generation Next-leden, van harte gefeliciteerd!

  Zit zelf nog beetje te klungelen met gezondheid waardoor dit soort events er nog even niet in zit maar wens jullie heel veel plezier vanavond!

  geplaatst op
 • Helaas kan ik er niet bij zijn. Jammer, volgend event ben ik er uiteraard ook weer bij.

  Veel plezier vanavond!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.