Startups: grijpt uw kans op Emerce Insight Travel

Startups: grijpt uw kans op Emerce Insight Travel

{title}Het pitchen van start-ups is helemaal hip. Doe het met een biertje erbij, of achterin een Ford S-Max. Doe het op het MediaPark Jaarcongres, doe het om kaarten te winnen voor PICNIC; iedereen heeft oren naar de vernieuwende ideeën van aanstormend online jong talent. Óók Emerce is… helemaal hip. Dus krijgen travel start-ups op aankomende Emerce Insight Travel ieder 5 minuten om hun hemelbestormende idee voor het voetlicht te brengen. Sympathiek idee, prima toevoeging op het programma lijkt me.

Op de site van Emerce lees je: ‘Welke travel start-ups gaan het helemaal maken? In vijf minuten laat een aantal nieuwe, innovatieve reisbureaus zien wat hen zo bijzonder maakt en waarom zij een succes gaan worden. Een jury van experts van gerenommeerde reisbureaus (o.a. Thomas Cook en Sundio) geeft hun mening.’ Je kunt je nog aanmelden via Rebecca Rijnders van Emerce (.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)). Emerce Insight zal plaatsvinden in de IJtoren in Amsterdam (vorige keer dat ik er was: Live 1,2,3,4: geen Wifi). De dag duurt van 10.00 tot 16.00, daarna is het borrelen geblazen. Het programma is nog niet bekend, de sprekers en dagvoorzitter wel.

Jan Lokhoff van Reisvenue praat de dag aan elkaar. Sprekers zijn Bas Seelen van Wunderloop, Nils Rooijmans van Aggregate, Sander Munsterman van XS2TheWorld en Corly Bedacht van Tripr.tv.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ik ben zeer benieuwd naar de deelnemers van deze startup competitie!

  geplaatst op
 • Die startup pitch kost je wel €399 !!

  geplaatst op
 • @Niek: hoe kom je daar nou bij? Dat betaal je als bezoeker, niet als spreker. En ik heb de selectie van startups nog niet rond...

  geplaatst op
 • Rebecca zie je mailbox voor onze aanmelding: traveldodo.com

  geplaatst op
 • Aanmelden als start-up voor de pitch-sessie kan inmiddels niet meer, deze week wordt bekendgemaakt wie er zullen meedoen. Aanmelden als bezoeker kan uiteraard nog wel.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.