Startups: grijpt uw kans op Emerce Insight Travel

11 november 2008, 08:38

{title}Het pitchen van start-ups is helemaal hip. Doe het met een biertje erbij, of achterin een Ford S-Max. Doe het op het MediaPark Jaarcongres, doe het om kaarten te winnen voor PICNIC; iedereen heeft oren naar de vernieuwende ideeën van aanstormend online jong talent. Óók Emerce is… helemaal hip. Dus krijgen travel start-ups op aankomende Emerce Insight Travel ieder 5 minuten om hun hemelbestormende idee voor het voetlicht te brengen. Sympathiek idee, prima toevoeging op het programma lijkt me.

Op de site van Emerce lees je: ‘Welke travel start-ups gaan het helemaal maken? In vijf minuten laat een aantal nieuwe, innovatieve reisbureaus zien wat hen zo bijzonder maakt en waarom zij een succes gaan worden. Een jury van experts van gerenommeerde reisbureaus (o.a. Thomas Cook en Sundio) geeft hun mening.’ Je kunt je nog aanmelden via Rebecca Rijnders van Emerce (rebecca@emerce.nl). Emerce Insight zal plaatsvinden in de IJtoren in Amsterdam (vorige keer dat ik er was: Live 1,2,3,4: geen Wifi). De dag duurt van 10.00 tot 16.00, daarna is het borrelen geblazen. Het programma is nog niet bekend, de sprekers en dagvoorzitter wel.

Jan Lokhoff van Reisvenue praat de dag aan elkaar. Sprekers zijn Bas Seelen van Wunderloop, Nils Rooijmans van Aggregate, Sander Munsterman van XS2TheWorld en Corly Bedacht van Tripr.tv.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Laurens T

  Ik ben zeer benieuwd naar de deelnemers van deze startup competitie!


  11 november 2008 om 11:39
  Niek

  Die startup pitch kost je wel €399 !!


  12 november 2008 om 13:24
  Rebecca Rijnders

  @Niek: hoe kom je daar nou bij? Dat betaal je als bezoeker, niet als spreker. En ik heb de selectie van startups nog niet rond…


  12 november 2008 om 13:29
  Rebecca Rijnders

  Aanmelden als start-up voor de pitch-sessie kan inmiddels niet meer, deze week wordt bekendgemaakt wie er zullen meedoen. Aanmelden als bezoeker kan uiteraard nog wel.


  17 november 2008 om 15:27

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!