Viral Friday: Wassup 2008

Viral Friday: Wassup 2008
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Charles Stone III met Wassup 2008. De legendarische Whassup gasten zijn terug!! Maar deze keer promoten ze géén Budweiser bier ...
Op plek 2, Obama vs McCain Dance Off!. De Amerikaanse presidentskandidaten John McCain en Barack Obama gaan los op de dansvloer! Ook Sarah Palin laat enkele skills zien. 5 More Friends: Don't Vote! maakt de top 3 deze week compleet. In een PSA (Public Service Announcement) spotje roepen een reeks Hollywoodsterren, waaronder Borat, Snoop Dogg en Harrison Ford, de Amerikaanse jeugd op te gaan stemmen.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.