Geheime presentatie Sequoia Capital uitgelekt

10 oktober 2008, 11:07

Afgelopen week gaf Sequoia Capital, een van de grootste investeerders voor startups in Sillicon Valley, een presentatie achter gesloten deuren. In deze presentatie stonden zij stil bij de gevaren van de internationale financiële crisis. De presentatie gaven zij aan de eigenaren van de start ups waarin zij een financieel belang hebben. Natuurlijk is deze presentatie uitgelekt… Zie ook: Hyped, GigaOm en Emerce.

Sander Duivestein
Topspreker / Trendwatcher / Auteur / Columnist bij Sogeti

Sander Duivestein is professioneel spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie op mens, bedrijf en maatschappij. In dienst van VINT (het Verkennings Instituut Nieuwe Technologie van ICT-dienstverlener Sogeti) heeft hij aan meerdere onderzoeken meegewerkt. In de afgelopen jaren schreef hij meerdere boeken en rapporten over Bitcoin, Internet of Things, Wearables, Big Data, Social Media, Mobile, Cloud en de economische crisis. Sander is veel in de traditionele media terug te vinden. Regelmatig wordt hij gevraagd om zijn opinie in dag- en weekbladen, op de radio en op televisie te delen. Zo was hij onder andere te gast in Pauw en Witteman, Brandpunt en Nieuwsuur.

Categorie
Tags

2 Reacties

    Frans

    Interessant, een duidelijk onderbouwd verhaal, er zijn wel de nodige verschillen met de EU en de NL markt maar overall kunnen wij onze borst hier ook voor natmaken. Het zal wellicht wat minder lang duren maar de herfst & winter gaan dit keer lang duren.


    12 oktober 2008 om 09:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!