Presentaties ThuisWinkelUpdate 2008 nu online

Presentaties ThuisWinkelUpdate 2008 nu online


Op dinsdag 30 september vond de jaarlijkse ThuisWinkelUpdate plaats. Op dat event werden de bezoekers bijgepraat over allles wat met de Nederlandse Thuiswinkelmarkt te maken heeft, werd de Thuiswinkel Markt Monitor 2008 gepresenteerd door Frank Sibbel van Blauw Research (lees: ‘Omzet webwinkelen naar 2,3 miljard in 2008’) en werd de Twinkle Top 100 bekend gemaakt (lees: ‘Twinkle nattevingert met Twinkle100?’). Lees ook dit uitstekende verslag op Frankwatching over die dag.

Op de website van ThuisWinkelUpdate zijn nu de meeste presentaties die tijdens de dag gegeven werden te vinden. Hierboven heb ik er één uitgekozen, lukraak. Toevallig die van Paul Schoenmakers. Over affiliate marketing, natuurlijk.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.