Presentaties ThuisWinkelUpdate 2008 nu online

9 oktober 2008, 04:51

Op dinsdag 30 september vond de jaarlijkse ThuisWinkelUpdate plaats. Op dat event werden de bezoekers bijgepraat over allles wat met de Nederlandse Thuiswinkelmarkt te maken heeft, werd de Thuiswinkel Markt Monitor 2008 gepresenteerd door Frank Sibbel van Blauw Research (lees: ‘Omzet webwinkelen naar 2,3 miljard in 2008’) en werd de Twinkle Top 100 bekend gemaakt (lees: ‘Twinkle nattevingert met Twinkle100?’). Lees ook dit uitstekende verslag op Frankwatching over die dag.

Op de website van ThuisWinkelUpdate zijn nu de meeste presentaties die tijdens de dag gegeven werden te vinden. Hierboven heb ik er één uitgekozen, lukraak. Toevallig die van Paul Schoenmakers. Over affiliate marketing, natuurlijk.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!