Vacature: Interim Professional Marketing via YER

9 oktober 2008, 04:04

{title}YER zoekt ondernemende en nieuwsgierige marketing professionals die toe zijn aan de volgende stap in hun online carrière. Jij hebt allround kennis van online marketing en internet en zou graag je expertise in willen zetten bij verschillende opdrachtgevers.

Als interim professional bij YER krijg je de kans om bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Wij investeren daarnaast in jouw toekomst door trainingen op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak aan te bieden. Ondertussen heb jij de zekerheid van een vaste baan. Naast een vast dienstverband beloont YER je ondernemende houding bovendien met een aantrekkelijk meeverdienmodel bovenop je vaste salaris!

YER bemiddelt al 20 jaar kandidaten met een HBO en Academisch niveau voor vaste en tijdelijke functies in binnen en buitenland. YER Interim Professionals groeit snel en wil deze groei verstevigen met nieuw online marketing talent.

Wij komen daarom graag in contact met marketing professionals in bezit van een hands-on mentaliteit en een onderscheidende persoonlijkheid, die allround online marketing ervaring hebben met internet, e-mail-, affiliate-, zoekmachine-marketing en het optimaal inzetten van de online marketingmix.

Jouw Profiel:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in online marketing
  • Afgeronde HBO-opleiding of WO-opleiding
  • Ondernemende mindset
  • Zelfstandige netwerker
  • Prettige teamgenoot met een flexibel aanpassingsvermogen
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar
  • In het bezit van rijbewijs-B

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij jouw carrière parallel laten lopen aan de ontwikkelingen in online marketing, wacht dan niet met reageren en mail ons nu je CV!

Christine van Schinkel

Consultant Interim Professionals

Telefoon: +31 (0)6 122 056 78

e-mail: {encode=”christinevanschinkel@yer.nl ” title=”christinevanschinkel@yer.nl”}

Noël Benítez

Consultant Interim Professionals

Telefoon: +31 (0)6 292 390 73

e-mail: {encode=”noelbenitez@yer.nl” title=”noelbenitez@yer.nl”}

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!