Lucky Searchen met Otto en Microsoft

Lucky Searchen met Otto en Microsoft
{title}

Prijzen winnen door te zoeken op internet? Het kan sinds 1 oktober op Lucky Search, een speciale versie van Live Search. Met elke zoekopdracht maak je kans om één van de prijzen van Otto te winnen: 3 tv’s, 4 notebooks en een aantal waardecheques. Ik vind het wel een leuke actie, maar ik ben vooral erg benieuwd naar het bereik van zoiets! Iemand al iets gewonnen? (de kans daarop is volgens mij erg klein…)


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Iets vergelijkbaars zie je al op wabbadabba.com;

  Hoe meer zoekopdrachten worden ingevoerd, hoe kleiner de winkans toch ? Maw het succes van zo'n actie is direct zijn eigen beperking, zeker wanneer men van een vast aantal prijzen uitgaat ongeacht het aantal zoekopdrachten.

  geplaatst op
 • Er zijn in totaal 13 prijzen te winnen met een gezamelijke waarde van 17.000 Euro. De winkans is dus niet groot maar als je wat wint dan is het ook wat waard.

  En ja...vorige week is de eerste prijs al gevallen!

  geplaatst op
 • Ligt het aan mij, of is dit duidelijke misleiding van Otto / Microsoft?

  Aktievoorwaarden:
  "Je kunt onlinedeelnemen door de website voor de verloting te bezoeken op http://www.luckysearch.nl/ en daar alle benodigde formulieren in te vullen."

  Als ik dit niet las zou ik verwachten dat ik een prijs kon winnen, zeker door die draaiende gokkast elementen. En nog erger: Op de website is nergens een formulier te vinden. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe die eerste prijs is gevallen.

  geplaatst op
 • ik denk dat je de formulieren krijgt als je 3 plaatjes heb gescoord ;)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.