Viral Friday: Don’t Vote

Viral Friday: Don’t Vote
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Google met 5 Friends: Don't Vote!. In een vijf minuten durend filmpje roepen een reeks Hollywoodsterren het Amerikaanse volk op volgende maand naar de stembus te gaan. Op plek 2, Homer Simpson Tries To Vote For Obama. Cartoonfiguur Homer Simpson zal tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in zijn woonplaats Springfield op de Democratische kandidaat Barack Obama stemmen. Althans, dat probeert hij. Search Engine Rap Battle maakt de top 3 deze week compleet. Het video- en digitale media bedrijf Seedwell maakte ter zelfpromotie de freestyle Search Engine Rap Battle. In drie rap battles worden de grootste zoekmachines verdedigd en gedist. De uitslag wordt 27 oktober bekendgemaakt.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.