Viktor & Rolf lanceren online modeshow

2 oktober 2008, 12:01

Viktor & Rolf lanceren online modeshow

Moet eerlijk toegeven dat ik niet zo heel veel heb met mode, maar als bewoner van modestad Arnhem ben ik wel geinteresseerd in de mogelijkheden van nieuwe media in de modebranche. Zo was ik destijds enthousiast over de vodcast van Karl Lagerfeld, en werd ik vanmorgen getipt over de online modeshow van Viktor & Rolf waarin ze vanaf vandaag hun zomercollectie 2009 tonen.

Viktor & Rolf is een bekend toonaangevend modehuis onder leiding van het eigenzinnige ontwerpersduo Viktor Horsting en Rolf Snoeren met theatrale modeshows en extravagante kledingcollecties. Het modeduo staat bekend om zijn onorthodoxe manier van werken. Ook dit keer hebben de twee met hun online modeshow weer een originele aanpak om hun nieuwe collectie te tonen. Jammer dat ze zich hebben beperkt tot slechts een video van de online modeshow. Waarom geen interactiemogelijkheden ingebouwd waarbij je kunt doorklikken naar meer informatie over een bepaalde creatie? En waarom geen mogelijkheid om met de heren te chatten (tijdens de modeshow vanochtend)? Leuk initiatief deze online modeshow maar wel één met veel gemiste kansen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Steinemensch

  Leuk hoor. Lijkt me wel interessant om met het oog op Arnhem-promotie dit format verder uit te werken als een soort van online Coming Soon, afhankelijk van kosten die daar tegenover staan. Wellicht zijn kosten te drukken middels een coproductie van Arnhemse studenten mode, media en ict?


  3 oktober 2008 om 16:12
  media

  @Steinemensch: ik doe graag mee, dus als we een aantal (Arnhemse) partijen bij elkaar kunnen krijgen moet er volgens mij iets moois van te maken zijn!


  3 oktober 2008 om 16:24

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!