• Mobile
    wordt gesponsord door

Kwart Nederlanders twijfelt over mobiele telefonie

Kwart Nederlanders twijfelt over mobiele telefonie

{title}‘Van alle abonnementen variërend van een krantenabonnement tot het abonnement voor de televisie, twijfelen Nederlanders het meest aan het abonnement voor de mobiele telefoon. Belangrijkste redenen hiervoor zijn de kosten, een nieuwe mobiele telefoon en de contractsduur.’ Persbericht van gisteren: het blijkt uit een onderzoek van Ben (terug van weggeweest) waarin 850 Nederlanders gevraagd werd gevraagd naar twijfels (ja, we twijfelen over alles, vooral over ons gewicht, onze baan en opleiding, kledingkeuze maar niet over onze relatie of huwelijk).

Interessant, maar terug naar de mobiele telefoon. ‘Een op de tien Nederlanders wil zich in het huidige economische klimaat liever niet binden aan een lang contract. Bovendien twijfelt ruim een op de drie respondenten aan het mobiele abonnement. De helft van deze mensen vindt bovendien dat ze te veel verplichtingen hebben. Een op de vier zegt te twijfelen over de contractsduur van het mobiele abonnement. Een op de vijf prepaid bellers noemt deze reden om geen mobiel abonnement af te sluiten.’

En daar komt ie: ‘Ben vindt het heel logisch dat mensen twijfelen. Ben vindt, dat twijfelen menselijk is en vaak ook verstandig.’ Dus, hoef je bij Ben niet vast te zitten aan een abonnement. ‘Je kunt je abonnement aanvragen, aanpassen of opzeggen wanneer je wilt.’

Slimme pr, Ben?!. Onderzoekje doen naar twijfel, inhaken op die twijfel, en de twijfelaars proberen binnen te harken met je ‘bij-ons-mag-je-twijfelen-over-alles’ abonnementvormen en losse simkaarten. Wél beetje makkelijk: ligt er vrij dik bovenop.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Het ligt er vrij dik bovenop maar aan de andere kant: waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

    geplaatst op
  • Hele vooruitgang in de conservatieve provider wereld.

    Betekend waarschijnlijk wel dat de telefoons een stuk duurder worden dan bij een 1 jarig abonnement?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.