PICNIC08: Draftfcb en SOCO Amsterdam lanceren AdWall

PICNIC08: Draftfcb en SOCO Amsterdam lanceren AdWall

Draftfcb en SOCO Amsterdam lanceren tijdens PICNIC van dit jaar de ‘AdWall’. De AdWall is een impactvol Multi-Touch display voor communicatie-en reclametoepassingen. Tijdens het event wordt de AdWall gedemonstreerd met een speciale PICNIC versie: het is mogelijk om op een intuïtieve manier te navigeren door de virtuele plattegrond van de conferentie en user-generated multimedia content te bekijken. Door met handbewegingen over het scherm te bewegen kan men inzoomen en over de plattegrond navigeren. Daarnaast zijn er livestreams te zien die door Liveskope verzorgd worden. De PICNIC AdWall is te vinden in de centrale hal (Gashouder) tijdens het gehele event.

De AdWall, die voor PICNIC in een kleine vorm is ontwikkeld, geeft merken en bedrijven de mogelijkheid om op een nieuwe en speelse manier te communiceren. Door het gebruik van een Multi-Touch interface is het mogelijk om op een intuïtieve manier door content te navigeren en geeft hierdoor een dynamische gebruikerservaring. De AdWall combineert meerdere Multi-Touch technologieën (air touch en precise touch interaction) om de beste interactie te creëren. Er kunnen verschillende technologieën gekoppeld worden aan de AdWall, zoals RFID en Bluetooth. Internetconnectie maakt het mogelijk om te communiceren met web content. De technologie is zeer gevoelig en is voorzien van een hoge resolutie en schaalbaarheid.

De AdWall geeft inspiratie voor diverse vernieuwende reclametoepassingen. Doordat meerdere mensen tegelijkertijd kunnen interacteren, kun je een sooort spectacular 2.0 creëren: reclamecontent kan door verschillende mensen op dezelfde locatie worden beïnvloed. De technologie geeft ook de mogelijkheid om video af te spelen op het moment dat iemand langsloopt: de schaduw van de persoon triggert op zo’n moment content op de AdWall. Ook is het mogelijk dat meerdere mensen tegelijkertijd nieuws-en videocontent kunnen bekijken. 

De AdWall is een samenwerking tussen Draftfcb Amsterdam en SOCO Amsterdam. Expertises van beiden worden gecombineerd om op maat gemaakte Multi-Touch oplossingen te ontwikkelen voor brede doelgroepen.

Kom allemaal tijdens PICNIC naar de Gashouder om de AdWall te bekijken en natuurlijk uit te proberen. Video’s en foto’s verschijnen vanaf woensdag op www.multitouchadvertising.com

{title}


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.