Allard Frederiks weg bij Adformatie Groep

Allard Frederiks weg bij Adformatie Groep

Hoofdredacteur Allard Frederiks verlaat half oktober de Adformatiegroep: hij wordt hoofdredacteur van De Zaak, vakblad voor mkb’ers. Frederiks was ruim drie jaar hoofdredacteur van Adforesult, nadat zijn vorige titel Incentive in 2005 werd overgenomen door Kluwer. Het is nog niet bekend wie Frederiks gaat opvolgen.

Frederiks zegt over zijn vertrek tegen MarketingTribune: ‘Ik had het naar m’n zin bij Adforesult. Ik heb hier de kans gehad om twee bestaande titels om te smeden in een nieuwe en vervolgens verder te bouwen aan dat platform, met onder meer een weblog en evenementen. Het werk is nog zeker niet gedaan, maar toen de kans zich aandiende om bij De Zaak aan de slag te gaan, was m’n interesse gewekt. Size doesn’t matter, maar het is toch wel erg interessant dat De Zaak het grootste mkb-platform van Nederland biedt. […]Wat me ook aanspreekt is de ambitie die de uitgeverij heeft om weer volgende stappen te zetten om de doelgroep - vooral online - nog beter te gaan bedienen.’


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.