Allard Frederiks weg bij Adformatie Groep

4 september 2008, 06:30

Hoofdredacteur Allard Frederiks verlaat half oktober de Adformatiegroep: hij wordt hoofdredacteur van De Zaak, vakblad voor mkb’ers. Frederiks was ruim drie jaar hoofdredacteur van Adforesult, nadat zijn vorige titel Incentive in 2005 werd overgenomen door Kluwer. Het is nog niet bekend wie Frederiks gaat opvolgen.

Frederiks zegt over zijn vertrek tegen MarketingTribune: ‘Ik had het naar m’n zin bij Adforesult. Ik heb hier de kans gehad om twee bestaande titels om te smeden in een nieuwe en vervolgens verder te bouwen aan dat platform, met onder meer een weblog en evenementen. Het werk is nog zeker niet gedaan, maar toen de kans zich aandiende om bij De Zaak aan de slag te gaan, was m’n interesse gewekt. Size doesn’t matter, maar het is toch wel erg interessant dat De Zaak het grootste mkb-platform van Nederland biedt. […]Wat me ook aanspreekt is de ambitie die de uitgeverij heeft om weer volgende stappen te zetten om de doelgroep – vooral online – nog beter te gaan bedienen.’

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!