Viral Friday: Christian The Lion

Viral Friday: Christian The Lion
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Christian The Lion. John Rendall en Anthony Bourke kochten in 1969 de het jonge leeuwtje Christaan en verzorgden hem liefdevol in Londen. Een jaar na hun besluit om Christaan in het Kora National Park in Kenia te plaatsen, zoeken ze hun geliefde viervoeter weer op. Op plek 2, Ode To Joy. Een maand geleden plaatste patrioticeagle de video "Stars & Stripes FOREVER! (Muppets Variation)" op YouTube. Sinds vorige week zijn daar diverse nieuwe filmpjes bijgekomen, waaronder Beaker's Ode To Joy. Font Conference maakt de top 3 deze week compleet. CollegeHumor, onderdeel van Connected Ventures, blijft scoren met hun Original Videos. Font Conference is de nieuwste video uit de CollegeHumor's original video series.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.