Vacature: Accountmanager Online Sales bij Telegraaf Media Nederland

22 juli 2008, 02:13

{title}Telegraaf Media Nederland, onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) is dé marktleider in media met ruim 100 internetsites, minstens zo veel printtitels, een succesvol narrowcasting bedrijf én diverse TV en video productiehuizen. Telegraaf Media Nederland brengt de Nederlandse uitgeverijen bij elkaar, waaronder Dagblad De Telegraaf, Basismedia, HDC Media (regionale kranten), Telegraaf Tijdschiften Groep en Holland Combinatie (huis-aan-huisbladen) in de business unit Print. Alle digitale initiatieven met bekende merken als Sugababes.nl, Speurders.nl, Relatieplanet.nl, HABBO, diverse vraag- en aanbodsites, online sales, narrowcasting en TV (productie) zijn samengevoegd in de business unit Digitaal.

Om onze ambities in digitale media te versnellen zijn wij op zoek naar ervaren, dynamische professionals in online media. Voor de afdeling Online Marketing & Sales zoeken wij een:

ACCOUNTMANAGER ONLINE SALES

Telegraaf Media Nederland staat voor het grootste online Netwerk van Nederland met ruim 100 internetsites, E-mailmarketing, Video Advertising en Mobile Advertising. Elk met unieke mogellijkheden zoals Profile Targeting en Behavioural Targeting. Al deze producten zorgen voor een bereik van ruim 60% onder de Nederlandse internetbevolking!

Als Accountmanager Online Sales ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van bestaande accounts binnen de top 500 klanten binnen één van onze Marktteams. Hiernaast ben je eveneens verantwoordelijk voor het continue aquireren van nieuwe accounts.

Je wordt gedreven door de (online) business en bent dan ook “eager” om klanten te adviseren en te ondersteunen. Je beschikt over kennis en inzicht in de processen bij de klant en je ben in staat om in te spelen op ontwikkelingen in de continue veranderende online markt. Je adviseert de klant over de mogelijkheden en je bent in staat het gehele productportfolio in de vorm van klantgerichte oplossingen te definiëren.

Je levert een effectieve en gestructureerde bijdrage aan de uitvoering van het commerciële beleid en draagt in overleg met de salesmanager zorg voor het opstellen van (nieuwe) commerciële plannen met het doel maximaal te focussen op realisatie van je individuele- en afdelingsdoelstellingen.

Functie-eisen:

– Je hebt HBO werk- en/of denkniveau, aangevuld met sales opleidingen of trainingen.

– Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare succesvolle werkervaring als accountmanager binnen mediabedrijven.

– Ervaring met internetproducten en / of online advertising is vereist.

– Je bent in hoge mate communicatief- en adviesvaardig en denkt in commerciële uitdagingen naar de behoefte van de klant.

– Je bezit natuurlijk enthousiasme, conceptueel denkvermogen, overtuigingskracht, creativiteit, ondernemersschap en je bent bovenal resultaatgericht.

Meer informatie?

Neem voor vragen en aanvullende informatie contact op met Rein Vogel, Salesmanager, telefoonnummer 020- 585 4770. Je sollicitatiebrief mét C.V. kun je per mail richten aan {encode=”solliciteren@telegraafmedia.nl” title=”solliciteren@telegraafmedia.nl”}

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!