VAC: Ervaren Campagne Manager bij Tribal Internet Marketing

15 juli 2008, 03:17

Ervaren Campagne Manager bij Tribal Internet MarketingTribal Internet Marketing staat voor optimale zichtbaarheid op het internet op basis van maatwerk. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Ierland en China zijn we hét full-service internetmarketing bureau van Nederland. We zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers optimaal vindbaar worden én blijven in Google, Yahoo en MSN. Met onze jarenlange ervaring en expertise bedienen we een breed scala aan nationale en internationale gerenommeerde organisaties zoals Océ, Philips, Wehkamp en CheapTickets. We zoeken voor onze klanten steeds de beste en de nieuwste mogelijkheden om internet marketing optimaal te benutten.

Door de enorme groei van onze organisatie, zijn we per direct op zoek naar een: Ervaren Campagne Manager (Google Adwords Professional)(40 uur)

Functie:

Als Campagne Manager werk je voor een vaste portefeuille grote accounts. Je bedenkt en beheert de online advertentiecampagnes. Je schrijft advertentieteksten, stelt lijsten met zoekwoorden (keywords) op en bepaalt biedprijzen per advertentieklik. Zo komen via zoekmachines als Google, Yahoo en sites als Marktplaats de juiste bezoekers op de sites van jouw opdrachtgevers. Je verwerkt de campagneresultaten in heldere rapportages. Op basis van deze resultaten stel je adviezen op om de prestaties van de advertentiecampagnes te verbeteren. Je stuurt continu op de klantdoelstellingen. Je beantwoordt vragen van opdrachtgevers over hun online campagnes en geeft incidenteel presentaties en workshops. Regelmatig bezoek je jouw accounts, meestal in samenwerking met de Account Manager. En je ondersteunt bij andere online activiteiten. Kortom; je bent afwisselend en veelzijdig bezig.

Je hebt:

– minimaal 2 jaar werkervaring

– afgeronde HBO of WO-opleiding (marketing)communicatie

– bij voorkeur certificaat Google Adwords Professional

– affiniteit met internet en internetmarketing

– geen ‘9-tot-5’ mentaliteit

Je bent:

– klantgericht

– zelfstandig

– goed met taal & cijfers

– flexibel

– gericht op samenwerken

– en vooral leergierig!

Je woont bij voorkeur in de regio ’s-Hertogenbosch of Amsterdam

Wij bieden:

– een contract voor 40 uur

– goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden

– een prestatiegerichte bonus

– een afwisselende baan in een dynamische omgeving

– een plezierige werksfeer in een jong team met informele omgangsvormen

– ruimte voor eigen initiatief en invulling van functie

– opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Solliciteren?

Je kunt reageren door je motivatie en CV te mailen naar: {encode=”sollicitatie@tribal.nl” title=”sollicitatie@tribal.nl”}. Voor inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Floor Bink of Jeannette Franken, telefoon (073) 615 81 70.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!