ReclameReview: Chupa Chups

ReclameReview: Chupa Chups
{title}

Chupa Chups speelt slim in op het rookverbod in de horeca.

Credits:
Creatie: JuniorSenior

Voor:
Lollyfabrikant Chupa Chups speelt ludiek in op de actualiteit door op 1 juli de Relax Box in Nederland te introduceren. De verpakking (die verdacht veel lijkt op een sigarettenpakje) bevat 6 suikervrije minilolly’s. Chupa Chups biedt rokers daarmee een nieuwe relaxmogelijkheid.

Om de Nederlandse horeca kennis te laten maken met de Relax Box, deelden Chupa Chups Candy Girls op vrijdag 27 juni en zaterdag 28 juni pakjes uit aan rokers én niet-rokers op terrassen en in horecagelegenheden in Nederland. Erg slim gedaan! Zouden ze trouwens op het idee zijn gekomen door Johan Cruijff, die ook flink aan de lollies ging toen hij gestopt was met roken?

Tegen:
Pas maar op dat de tandartsvereniging nu niet gaat lobbyen voor een lollievrije horeca…


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Deze inhaakvideo van Venco op het rookverbod lijkt hier heel erg op. Wie eerst was: geen idee?

  geplaatst op
 • Inderdaad leuk bedacht maar als ze het echt goed wilden doen hadden ze beter speciale staplollies of uitgaanslikkers moeten maken.

  Zon zoet ding bij je meestal ietwat bittere drankje zoals een biertje of wijntje lijkt me niet zo lekker.

  geplaatst op
 • Inderdaad leuk...Maar misschien is het een idee om in een ReclameReview iets dieper in te gaan op de camapgne. Dingen beoordelen op 'leuk' of 'slim' is wat mij betreft een beetje dunnetjes... Verder is er wel veel aandacht (PR) rond deze camapgne, dus leuk en slim gedaan ;)

  geplaatst op
 • Met ons product Fancycan bieden wij merken de kans ook in te spelen op het rookverbod.

  Asbakken zijn nu verdwenen uit horecagelegenheden, maar dat betekent niet dat bezoekers geen afval meer hebben, zoals kauwgoms bijvoorbeeld. Wij bieden hiervoor een design prullenbakje aan, met daarop het merklogo... Op die manier maakt het merk reclame op de juiste plaats én tijd!!

  Bekijk voor meer informatie onze website http://www.fancycan.nl

  geplaatst op
 • Goedemorgen!
  Vanaf 1 juli is de Chupa Chups Relax Box in heel Nederland breed verkrijgbaar; daarvoor was deze al in andere Europese landen op de markt gebracht .Op 27 mei heeft het bureau waar ik werkzaam ben (JuniorSenior) de Chupa Chups Relax Box op de Supperclub Cruise aan pers gepresenteerd. Op 27 en 28 juni is er in grote steden van Nederland op terrassen en in horecagelegenheden gesampled. De Chupa Chups Relax Box was er dus eerder…; in NL en daarbuiten

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.