• Mobile
    wordt gesponsord door

Webads exploiteert mobiele sites PCM

Webads exploiteert mobiele sites PCM

PCM Media en WebAds Interactive Advertising zijn een samenwerking aangegaan om de mobiele sites van de Volkskrant en DAG te exploiteren. Dat meldt PCM media vanmorgen in een persbericht.

De uitgever van onder anderen De Volkskrant, NRC en Trouw ziet WebAds als een ‘logische partner’. De samenwerking begint bij de Volkskrant en DAG, maar PCM is van plan om alle andere mobiele websites van de verschillende nieuwstitels later dit jaar toe te voegen aan het mobiele netwerk van WebAds.

Uit het persbericht: ‘PCM Media ziet in de mobiele markt groeipotentie voor zowel nieuwsconsumptie als advertising. Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon voor het lezen van nieuwsberichten, waarmee de mobiele telefoon voor adverteerders een steeds interessanter medium wordt.’

Ben van der Burg, Business Development Director van WebAds zegt in het persbericht: ‘PCM Media is een voorbeeld van hoe een traditionele uitgever mee-ontwikkelt met de mediamogelijkheden en daarmee de kwaliteit en winstgevendheid van haar titels behoudt en zelfs nog beter kan uitbouwen.’


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Een mobiele site van de volkskrant? Is die er? Ik zit elke dag vol frustratie met mijn nokia n95 op vk.nl te kijken. Blijkbaar is er dus ook iets beters? Ik neem die advertenties dan op de koop toe.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.