• Mobile
    wordt gesponsord door

iPhone timeline

iPhone timeline

Vandaag is het precies een jaar en een dag geleden dat de iPhone op de markt kwam (lees ook: ‘De marketingstrategie achter de iPhone’). Als er een apparaat is dat bizar veel free publicity heeft weten te genereren, dan is het deze wondertelefoon van Apple wel (zie ook: ‘iPhone hype of echt cool?’). Iedereen doet er graag aan mee; er verschijnen zelfs krantenartikelen over de buzz rondom de buzz.

Op 11 juli komt de iPhone officieel naar Nederland: da’s nog 11 nachtjes slapen. T-Mobile heeft het monopolie gekregen, er komen verschillende abonnementen met verschillende iPhone versies. Bij de iPhoneclub wrijven ze in hun handen. En maakten ze bovenstaande timeline: ‘Wij hebben als pioniers in het Nederlandse taalgebied vanaf het begin verslag gedaan van alle ontwikkelingen, al vanaf december 2006. Vandaar dat het ons wel passend leek om een interactieve tijdlijn te maken, met daarin een overzicht van alle belangrijke ontwikkelingen in de loop der maanden.’ Prachtig gedaan, complimenten!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Wat je zegt, complimenten. Ik volg iPhoneclub.nl zelf een maand of tien - en heb sinds een half jaar zelf ook een iPhone. Ik ken weinig blogs door enthousiastelingen opgezet die zo nauwgezet het nieuws volgen, tips en advies geven, helpen bij vragen als deze, met hulp van hun lezers natuurlijk.
    Ik heb zelfs bij Amerikaanse sites hun gelijke niet gevonden. Een echte online gemeenschap.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.