VAC: Internetmarketeer bij Centraal Beheer Achmea

1 juli 2008, 04:39

Als Internetmarketeer voor Centraal Beheer Achmea werk je bij hét direct marketingbedrijf van Nederland en heb je veel ruimte voor innovatie in onlinemarketing.

Jouw afdeling

Centraal Beheer Achmea heeft in Nederland direct writing op de kaart gezet. En wil onder het motto “setting the trend” haar positie versterken. Om dit te realiseren zijn de volgende strategische onderwerpen benoemd:

– Het versterken van de direct writer-positie moet leiden tot voorsprong;

– Groei in portefeuilles door acquisitie, behoud en cross-sell;

– Innovatie in communicatie en marktbewerking;

– Duidelijker positionering op de B-t-B-markt.

In het streven naar marktleiderschap zal de focus gezet worden op commerciële

vitaliteit met extra aandacht voor merkbeleving, marktbenadering en commerciële

slagkracht.

Binnen de marketingafdeling van Centraal Beheer Achmea is het team Internet & Nieuwe media een belangrijke pijler om de genoemde doelstellingen te bereiken. Online marketing is de pionierfase al lang gepasseerd en maakt integraal onderdeel uit van ons dagelijkse commerciële handelen. Binnen dit team is op dit moment de functie van Internetmarketeer vacant.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de marketing- en marketingcommunicatiestrategie naar een uitgewerkt internetmarketing en -communicatieplan. Daarnaast ontwikkel je online campagnes voor verschillende particuliere en zakelijke doelgroepen en voert deze uit.

Je ontwikkelt online marketingcommunicatie en evalueert de effectiviteit van de uitgaven aan online marketinginspanningen. Ook onderhoud je contacten met online media- en internetadviesbureaus.

Het profiel

Je beschikt over HBO of Academisch werk- en denkniveau en brede kennis op het terrein van online marketing. Je hebt ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van websites. Ook het terrein van web analytics is je bekend.

Als persoon ben je te typeren als:

• gedreven

• resultaatgericht

• daadkrachtig

• teamplayer

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een moderne en enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening en een marktconform salaris.

Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week en de standplaats is Apeldoorn.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kunt u bellen met William Burghout, Marketing Internet & Nieuwe Media, of met Bob Kern, Recruiter (06) 20 28 4507 of solliciteer direct.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!