VAC: Search Engine Marketeer bij ilse media

19 juni 2008, 04:46

{title}Als Search Engine marketeer (fulltime) maak je deel uit van de Online Marketingafdeling. Deze afdeling houdt zich bezig met het inzetten van zoekmachine marketing, zoekmachine optimalisatie en webanalytics voor de sites van ilse media en Sanoma.

In deze dynamische omgeving zoeken wij iemand met verstand van zoekmachine optimalisatie. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op SEO gebied, en je denkt niet alleen in posities, maar vooral in rendement. Je bent gesprekspartner voor de Online Marketing Manager en de websiteowners van een aantal van de grootste sites van Nederland.

Werkzaamheden:

De Search Engine Marketeer is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de vindbaarheid van onze websites in zoekmachines. Tevens hou je je bezig met zoekmachine marketing en andere online marketing technieken. Je komt met concrete voorstellen om de traffic te verhogen en het rendement van de traffic te optimaliseren.

Jouw profiel:

• Je hebt HBO/WO denk- en werkniveau (marketing of technische richting)

• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

• Ervaring met zoekmachine optimalisatie is een must

• Je werkt zeer nauwkeurig en gestructureerd en je bent resultaatgericht

• Je hebt aantoonbaar analytisch inzicht

• In staat om adviezen helder te verwoorden en te presenteren

• Je bent creatief, zelfstandig, flexibel en stressbestendig

• Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet en online marketing

Ilse media biedt

Een informele en professionele omgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatieven. We zijn een ambitieuze organisatie waar met plezier en enthousiasme wordt gewerkt aan de nieuwste mogelijkheden van internet. Ilse media besteedt aandacht aan het opleiden van medewerkers, dus je krijgt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. De gemiddelde leeftijd binnen ilse media is 33 jaar.

Over ilse media

ilse media is marktleider onder de online uitgevers van Nederland. Bekende sites als Startpagina, NU.nl, schoolbank.nl, ilse.nl, web-log.nl en kieskeurig.nl worden dagelijks door miljoenen Nederlanders bezocht. De jeugd- en jongerenwebsites Kaboem.nl, CU2.nl en de sites van Yourscene zijn onderdeel van ilse media dochter newrulez. ilse media is een jong bedrijf en opereert in een wervelende markt. We vragen veel van onze medewerkers: creativiteit, dynamiek, kennis en inzet. Maar we geven er ook veel voor terug en zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar: {encode=”vacatures@ilsemedia.nl” title=”vacatures@ilsemedia.nl”} t.a.v. Annemieke de Vries, Afdeling P&O, o.v.v. Search Engine Marketeer.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Roderick Martens (Online Marketing Manager), bereikbaar via 020-8404548.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!