Stand Marketingfacts Euro 2008 Manager

Stand Marketingfacts Euro 2008 Manager
{title}

‘Wie had er in vredesnaam de magistrale 4-1 van Nederland gisteren goed? Is er iemand geweest die dit durfde te voorspellen? Ik ben benieuwd. Maar wat een spel zeg.’

In de comments op de aankondiging van de M! Euro 2008 Manager slaat Mark de Bruin de spijker op zijn kop. Wat een wedstrijd tegen Frankrijk, en wat een wedstrijd tegen Italië. Tegen Roemenië gaan we overmorgen voor een gelijk spel. Of we laten ze winnen, uit tactisch oogpunt. Of we stampen met 5-0 over ze heen; met een hattrick van Jan Vennegoor of Hesselink.

Anyway; het EK kan wat mij betreft nu al niet meer kapot. Want Nederland is plotsklaps titelkandidaat. Wie die 4-1 goed voorspeld had? Volgens Jan Willem Eshuis had niemand het goed. Wat geeft het. Het is al met al hoog tijd voor een update over de Marketingfacts Euro 2008 Manager. Bij deze!

 

Op nummer 1 staat ‘stefiewonder’ met 68 punten, op nummer 2 staat ‘bernu’ met 65 punten, op nummer 3 staat ‘benz’ met 61 punten, op nummer 4 staat ‘Zoover United’ met 58 punten, de top 5 wordt gecompleteerd door ‘Loutje’ met 58 punten. Op nummer 6 staat ‘Hoogtijd’met tevens 58 punten, op nummer 7 staat ‘FC Knudde’ met 56 punten, op 8 staat ‘Ricodb’ met 55 punten, op nummer 9 ‘BmB’ met 55 punten, de top tien wordt afgesloten door ‘Pepino’ met 55 punten.

Zonde, dat niet iedereen zijn eigen naam heeft gebruikt. Gelukkig heeft Ruben van Dijk dat wél gedaan, hij staat op de 12e plaats. M!-blogger André Scholten staat op plek 33 met 45 punten, Coen Jacobs staat op plaats 42 met 41 punten. Ene ‘Maarten T.V.’ (van Lenthe?) staat op een niet onverdienstelijke plek 49 met 39 punten. En ene ‘marketingfacts’ staat op plaats 51 met 38 punten. Bekijk hier de hele ranglijst.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Hoezo is Nederland ineens titelkandidaat? Zoals van Basten zelf al aan heeft gegeven waren 'we' twee jaar geleden zo door de groepsfase heen, waarna we daarna snel de koffers mochten pakken. Persoonlijk ben ik nog steeds niet overtuigd van het 'geweldige' voetbal van het Nederlands elftal, maar een toelichting daarop hoort denk ik niet op Marketingfacts thuis.

  geplaatst op
 • Ha, ik he zowaar twee keer over 10 punten gehaald de afgelopen dagen en ben daarmee naar de 62ste plek doorgestoten. Gaat nog leuk worden! ;-)

  geplaatst op
 • Je teamnaam is stadion-nieuws.nl, je staat op positie 83 en hebt 56 punten gehaald.
  Evenals Marco ben ik aan een opmars bezig :)

  geplaatst op
 • De punten voor de nummer 1 en nummer 2 in poule a zijn als het goed is inmiddels ook verwerkt.

  geplaatst op
 • Ik zit je op de hielen Marco, 64e ;)

  geplaatst op
 • Matthijs, sta ik met mijn 121e plaats echt boven jou als je nummer 143 bent? ;-)
  Marco is van de lijst verdwenen?

  Vanavond wordt de winnaar bekend. Momenteel is de top 3:

  Positie Teamnaam Punten
  1 bernu 320 punten
  2 P van Gaal 295 punten
  3 Coach Bakker 294 punten

  Het lijkt er op dat bernu gaat winnen.... Toch knap want hij/zij stond 2 weken geleden al op 2.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.