Bloggersdagje in Utrecht

Bloggersdagje in Utrecht

Marketingfacts Bloggerslunch tijdens TCD 2008Gisteren heb ik de TCD 2008 in Utrecht bezocht. De 2-daagse TCD-beurs (voorheen Telecommercedagen) bestaat tegenwoordig uit drie vakbeurzen: de Thuiswinkel Vakbeurs, de Contactcenter Vakbeurs en de Direct Marketing Vakbeurs. Volgens de organisatie hadden zich dit jaar 11.000 mensen zich ingeschreven bij de voorregistratie. Nu was het er gezellig druk en was de TCD verspreid over een aantal hallen in de Jaarbeurs, maar ik had niet het idee dat er duizenden mensen rondliepen. Dit jaar opvallend veel online spelers die een eigen stand hadden. Zo heb ik kort even gesproken bij Beeckestijn College, Daisycon, E-Profile (die de DM Media Enquete 2008 hebben gepubliceerd) en Multiscope. Veruit de meest indrukwekkende stands waren te vinden in de Contactcenter Vakbeurs waar ik kort even sprak met Wilco Rietberg van Trinicom die een complete opstelling had met botsauto’s. De meeste aandacht trok Monique Sluyter waarvan ik alweer ben vergeten in welke stand ze stond en door wie ze was ingehuurd. Vwb de inhoud sluit ik me aan bij de conclusie van David Brinks, TCD was gezellig, maar niet erg inspirerend.

Belangrijkste reden voor mij om naar de beurs te gaan was de Marketingfacts Bloggerslunch, waar in de lounge tussen de theaters een kleine 30 bloggers bij elkaar kwamen om een hapje te eten en bij te kletsen.

Leuk om een aantal bloggers voor het eerst live te spreken zoals Martin van der Meij van De Telegraaf, Kenny van Beeck van Emailgarage en Arnoud Engelfriet van Iusmentis. Daarnaast natuurlijk weer veel bekenden en een vertegenwoordiging van Lenthe Publishers. Heidi Bouhuijzen nogmaals dank voor het smeren van de broodjes! ;-)

Gisteravond trok een deel van het publiek naar de binnenstad van Utrecht voor de Verkiezing van de DM-man/vrouw van het Jaar die dit jaar is gewonnen door Michel Schaeffer van Bol.com (Michel nog gefeliciteerd!). De andere genomineerden waren collega-blogger Egbert Jan van Bel, Pim Betist en Ed Peelen.

Nu wilde het toeval dat wij gisteravond met (opnieuw) een kleine 30 bloggers in de kelder van hetzelfde pand zaten voor een bloggersdiner. Aanwezig waren oudgedienden als Frank Janssen, Frank Meeuwsen, Fred Zelders, Bertrand Weegenaar en Yme Bosma maar ook veel jong bloed zoals Marjolijn Kamphuis en Matthijs van den Broek. Erg leuk om al deze bloggers weer even te spreken. Jammer dat het personeel bij de Winkel van Sinkel vooral aandacht leek te hebben voor de gasten boven. Het eten en drinken was er ronduit slecht verzorgd. Desondanks wil ik Bas van de Haterd bedanken voor de organisatie!


Geplaatst in

DelenEr zijn 20 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.