Landmacht wint prijs in VS met Geschikt/Ongeschikt campagne

Landmacht wint prijs in VS met Geschikt/Ongeschikt campagne

{title}De Koninklijke Landmacht heeft gisteren in de VS een prijs gewonnen met de ‘Geschikt/Ongeschikt’-campagne in de categorie beste multimediacampagne. Dat schrijft Emerce vanmiddag. Alle winnaars staan hier op de site van de Creative Excellence Awards. De bureaus Publicis/Maximum/Starcom zijn samen met de Landmacht verantwoordelijk voor de campagne.

Emerce schrijft: ‘Het ‘Geschikt/Ongeschikt’-thema wordt gebruikt in tv-commercials, radio, kranten, outdoor-reclame en internet. In de spotjes is te zien over welke eigenschappen iemand moet beschikken om bij de landmacht te werken.’ Kijk voor legio voorbeelden op ikkandelandmachtaan.nl, of op werkenbijdelandmacht.nl.

De Creative Excellence Awards ‘honor “The Best of the Best” in Recruimtent advertising. Prestigious companies from across the United States, Canada and Europe enter their most innovative and forward thinking advertising.’ Lekker Amerikaans, maar wel mooi dat de Landmacht de prijs binnen heeft gesleept. Foto’s van de uitreiking (lekker Amerikaans, best leuk) bekijk je hier.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Een leuke opsteker voor alle betrokkenen, felicitaties.

  En dan nu door op de Amerikaanse tour en daar lekker veel licenties verkopen van dit geschikte concept. :D

  geplaatst op
 • Blijft een ijzersterk concept, voor een heel duidelijke merk! Complimenten voor het bureau en klant. Ik hoorde wel op de radio dat een bermbom in Uruzgan direct een negatief gevolg heeft voor de aanmeldingen van de recruits. Laat het concept ruimte om hier op in te spelen? Een belangrijke uitdaging.

  geplaatst op
 • In amerika doen ze de recruitment nog beter via die American Army Game. Als je daar goed in bent, krijg je vanzelf een telefoontje.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.