The Next Web 2008: Live stream & Flickr foto’s

3 april 2008, 06:53

The Next WebMet dank aan de Nos is er een livestream beschikbaar van The Next Web. Dus zelfs als je in china zit kun je er bij zijn. Gebruik #TNW bij twitter en je bericht wordt opgenomen in de twitterstream van The Next Web op http://slandr.net/index.php.

Omdat de stream automatisch start, na de klik de livestream van The Next Web.

Complimenten aan de The Next Web organisatie. Live stream bij een event van die niveau zie je niet vaak.

En natuurlijk rollen de nodige foto’s op Flickr al binnen:

Last but not least, Ernst-Jan Pfauth blog volop op thenextweb.org.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  media

  Toch wel heel bijzonder om in China via livestream Next Web te kunnen volgen; top!


  3 april 2008 om 07:55
  Remi

  Grrr heb ik voor niets in de file gestaan, vanuit China is the next web makkelijker te volgen dan met de auto vanuit Groningen 😉


  3 april 2008 om 09:06
  evroekel

  Diverse mensen gesproken tijdens de lunch. Niemand nog echt een ‘WOW’ gevoel van hetgeen er langs komt op podium. Aardige verhalen maar geen breaking news. Zouden we niet gewoon teveel op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?


  3 april 2008 om 11:31

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!