The Next Web 2008: Live stream & Flickr foto’s

The Next Web 2008: Live stream & Flickr foto’s

The Next WebMet dank aan de Nos is er een livestream beschikbaar van The Next Web. Dus zelfs als je in china zit kun je er bij zijn. Gebruik #TNW bij twitter en je bericht wordt opgenomen in de twitterstream van The Next Web op http://slandr.net/index.php.

Omdat de stream automatisch start, na de klik de livestream van The Next Web.

 

Complimenten aan de The Next Web organisatie. Live stream bij een event van die niveau zie je niet vaak.En natuurlijk rollen de nodige foto’s op Flickr al binnen:


Last but not least, Ernst-Jan Pfauth blog volop op thenextweb.org.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Toch wel heel bijzonder om in China via livestream Next Web te kunnen volgen; top!

    geplaatst op
  • Grrr heb ik voor niets in de file gestaan, vanuit China is the next web makkelijker te volgen dan met de auto vanuit Groningen ;-)

    geplaatst op
  • Diverse mensen gesproken tijdens de lunch. Niemand nog echt een 'WOW' gevoel van hetgeen er langs komt op podium. Aardige verhalen maar geen breaking news. Zouden we niet gewoon teveel op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.