VAC: Salesfuncties in het hart van de online media

27 maart 2008, 05:42

AdLantic is een jong en snelgroeiend Online Mediabureau. Jong, omdat we sinds 2005 bestaan en een team hebben van jonge, enthousiaste en professionele mensen. Snelgroeiend, omdat we hard aan de weg timmeren, ons personeelsbestand afgelopen jaar hebben verdubbeld en dit jaar flink door willen gaan met klimmen.

Op dit moment hebben we twee kantoren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, waar ook ons hoofd verkoopteam zit. In onze vestiging in Maastricht is zowel Mediaplanning als Sales actief. We verzorgen complete online reclamecampagnes voor onze klanten. Hierbij richten we ons op dit moment volledig op tekstlinkcampagnes. We nemen al het regelwerk uit handen en zorgen ervoor dat de campagnes van onze klanten zo goed mogelijk lopen.

Per 15 april 2008 heeft AdLantic een nieuwe vestiging in het centrum van Arnhem. En voor deze vestiging zijn wij op zoek naar ambitieuze Accountmanagers Online Media die onze bestaande salesteams in Utrecht en Maastricht kunnen versterken.

Je komt in Arnhem te werken in het centrum van de Online Media. AdLantic heeft een verdieping in het kantoor dat gedeeld wordt met andere mensen uit de Online Media, zoals bijvoorbeeld Marco Derksen. Het wordt een nieuw kennisnetwerk van mensen uit dezelfde branche, en uit de regio. Dat geeft je de mogelijkheid om in deze functie ontzettend veel leren en snel te groeien.

De Account Manager Online Media verzorgt de verkoop van online reclamebereik.

De werkzaamheden zijn onder andere:

• Contacten leggen en onderhouden met mogelijke prospects;

• Aansturen van Mediaplanners;

• Contacten leggen en onderhouden met resellers en mediabureaus;

• Samen met de Mediaplanners controleren of alles correct verloopt gedurende de reclamecampagne;

• Controleren van facturen en contracten.

Wij zoeken iemand met een zeer dienstverlenende en commerciële instelling. Je hebt bij voorkeur ervaring met de verkoop van reclame-uitingen. Je bent gewend om op directieniveau te praten en te onderhandelen en je hebt aantoonbare commerciële successen behaald. Je bent initiatiefrijk en niet bang om contacten te leggen. Affiniteit en/ of ervaring met media advertising is noodzakelijk.

Het salaris is in overleg en er is sprake van een zeer interessante bonusregeling.

Heb je interesse, reageer dan snel.

Stuur je motivatie met uitgebreide CV naar:

AdLantic Online Advertising BV

t.a.v. Marloes Eshuis

Communicatie- en Recruitmentmanager

{encode=”recruitment@adlantic.nl” title=”recruitment@adlantic.nl”}

030-2341222

Of kijk even op onze website en vul ons online sollicitatieformulier in.

Categorie

1 Reactie

    MarloesE

    @ Marco Ja, ik heb het gezien. Dank je wel Bas.

    En dat met die leuke mensen gaat helemaal goed komen! 🙂


    27 maart 2008 om 08:54

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!