Marketingfacts.nl op Plugg.eu in Brussel

Marketingfacts.nl op Plugg.eu in Brussel

Marketingfacts.nl op Plugg.eu in BrusselMorgen, 19 maart 2008, vindt het Plugg.eu congres plaats in Brussel. Plugg is een nieuw eendaags congres met een focus op Europese start-ups in de web & mobile 2.0 wereld. Eduard Blacquière en Ton Wesseling zullen namens marketingfacts.nl in Brussel aanwezig zijn en tijdens het congres samenvattingen geven van de lezingen, panel discussies en start-up competitie. Gebruik de comments functie voor interactie of twitter voor rechtstreeks contact met Eduard of Ton.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Er komt een heel rijtje Nederlanders en zoals eerder op twitter gedaan wil ik graag iedereen van de onderstaande club oproepen om gezamenlijk na afloop een hapje te gaan eten!

  Wil je niet gemist worden: email mij even je contactgegevens, zodat ik na afloop van het congres kan zorgen dat je weet waar we heen gaan.

  geplaatst op
 • Wat ik nog wel een punt vind om mee te geven aan congres bezoekers in het algemeen is hoe ik zelf zorg dat ik meerwaarde haal uit dit soort bijeenkomsten. Vooraf schrijf ik voor mezelf op papier altijd 3 doelen die ik die dag wil vervullen. Gedurende het congres heb ik deze doelen in mijn achterhoofd en handel daar naar. Dit zorgt, in ieder geval bij mij, ervoor dat ik actief en alert blijf en niet halverwege onderuit gezakt alles over me heen laat komen en na afloop denk, had ik maar dit of had ik maar dat...

  Mijn 3 doelen voor Plugg.eu

  - Sfeer van de Belgische internet scene proeven. Hoewel een Europees tintje zal het gros van het bezoek gelieerd zijn aan de belgische internet marketing blog wereld. In Nederland is deze wereld mij goed bekend, in Belgie minder. Waar is men mee bezig, wie is wie en wat doet men, zijn voor mij, business wise, interessante vragen om beantwoord te hebben.
  - Startup overview & inspiratie: welke ideeen zijn hot volgens het publiek en welke niet. Waar is de afgelopen tijd hard aan gewerkt en waarom niet eerder of later. Dit om een betere feeling te krijgen bij eigen initiatieven.
  - Netwerk: leren kennen van nieuwe personen met een focus op uitgevers en venture capital in Belgie. Voor mijzelf, de meest interessante doelgroep (al scannend door de gastenlijst)

  Meteen ook duidelijk waarom ik tijdens de lezingen tijd heb om te bloggen en te twitteren over de inhoud die ik hoor. Die hoef ik niet perse op te slaan ;-)

  geplaatst op
 • Heren, veel plezier vandaag in Brussel; las net op Twitter dat ook Vincent Everts onder weg is. Ton, je had het over nog meer Nederlanders. Wie gaan er nog meer?

  geplaatst op
 • @Ton: de eerst staat al in de file en vraagt om verslag van Forrester-presentatie!

  geplaatst op
 • Ik ben al binnen. Krijg van Joonas Pekkanen (floobs.com) de Asus EEE te zien met Windows XP erop. De lijst met deelnemers aan het congres staat hier: http://www.plugg.eu/about-plugg/whos-coming

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.