• Usability & design
    wordt gesponsord door

User-centered design & experience bij Wells Fargo

User-centered design & experience bij Wells Fargo
, ING Groep
@evr

User-centered design & experience bij Wells FargoMocht je geïnteresseerd zijn in het design van websites en de balans tussen belangen van commercie en de behoeftes van de klant dan moet je zeker het MX congres San Francisco in de gaten houden.

In de aanloop naar dit congres heeft Jesse James Garrett, de man achter de term Ajax en schrijver van prima boeken rondom webdesign zoals The Elements of User Experience, een kort interview met Secil Tabli Watson, senior vice president of Internet channel strategy bij Wells Fargo. Haar afdeling is verantwoordelijk voor de customer experience van de Well’s Fargo electronische kanalen waaronder internet en telefoon.

Het interview is te beluisteren maar er is ook een transcript beschikbaar. Aanrader als je betrokken bent bij webdesign en usability. Herkenbare uitdagingen met ook een aantal tips.

Toevallig iemand die naar MX San Francisco gaat en wil bloggen op Marketingfacts?


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.