VAC: GroupM zoekt Ad Operations Manager

26 februari 2008, 05:16

GroupM is de overkoepelende organisatie van mediabureaus MindShare, MediaCom, Mediaedge:cia, MediaBasics en Reddion. Deze full-service bureaus verzorgen het hele mediatraject: van strategie tot inkoop. Met een team van specialisten worden adverteerders geadviseerd bij de mediumkeuze en media-inzet. Voor de afdeling Online Traffic zijn we op zoek naar een Ad Operations Manager.

De Ad Operations Manager is verantwoordelijk voor het managen en ontwikkelen van de Ad Operations dienstverlening aan de mediabureaus MindShare, MediaCom, Mediaedge:cia, MediaBasics en Reddion. De afdeling Online Traffic verzorgt de trafficking en optimalisatie van digitale campagnes, waarbij nauw samengewerkt wordt met de online planners/consultants van de mediabureaus en de Technical Digital Consultant.

GroupMOverige taken en verantwoordelijkheden:

• Trafficken van campagnes in het ad management systeem.

• Monitoren, terugkoppelen en bijsturen van campagnes.

• Begeleiden van cliënten en uitgevers bij ad serving en tracking implementatie.

• Managen en plannen van trackingprojecten (doelstellingen en tijd).

• Aansturen en begeleiden van Online Traffic medewerker(s).

• Ontwikkelen en implementeren van product- en toolinnovaties (verbreden dienstverlening).

• In samenwerking met de Technical Digital Consultant onderzoeken van nieuwe tools en ontwikkeling van de toepasbaarheid hiervan.

We zijn op zoek naar een kandidaat met HBO werk- en denkniveau die gemiddeld 3 tot 5 jaar ervaring heeft als Online Trafficker of mediaplanner. Ervaring met admanagement systemen is een must. De Ad Operations Manager moet tevens in staat zijn een team aan te sturen.

GroupM biedt een uitdagende job met veel vrijheden en voldoende uitdaging in een boeiende, internationale leeromgeving. GroupM biedt tevens kansen voor je verdere professionele ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je deze uitdaging aan, stuur of mail je schriftelijke sollicitatiebrief voor 14 maart a.s. met curriculum vitae naar:

GroupM B.V.

Afd. Human Resources

t.a.v. Maureen Sital

Karperstraat 8

1075 KZ AMSTERDAM

Email: maureen.sital@groupm.com

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maureen Sital – HR Manager- (020-5757573).

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!