18 online marketing artikelen op blogkermis: Thema “2008”

18 online marketing artikelen op blogkermis: Thema “2008”
, Eduhub BV

{title}Vanochtend is de 7e Online Marketing Blogkermis live gegaan. Daar staan 18 artikelen van 18 verschillende Nederlandse weblogs, die als gemeenschappelijk thema “2008”  hebben. De onvermijdelijke trendbroertjes mobile, social en local komen natuurlijk ruim aan bod. Maar ook onderwerpen als direct marketing, zoekmachine marketing en usability worden onder de 2008-loupe gelegd. Verder ook specifieke vooruitzichten op het gebied van travel en e-commerce van gespecialiseerde webloggers.

En als bonus voor het eerst ook deelnemers aan de kermis die podcasten of een speciale presentatie hebben gemaakt, dus er is voor ieder wat wils…

Dit jaar zullen er nog 4 online marketing blogkermissen worden gehouden op verschillende weblogs. Dus voor alle Marcom top 100 (en beyond) bloggers: doe er je voordeel mee! De volgende kermis is op 7 april en zal in ieder geval op Usarchy (mijn weblog) aangekondigd worden. Deelnemers kunnen altijd rekenen op een hoop nieuwe bezoekers, dus als je een goed artikel instuurt krijg je een fijne boost in bezoekers. Hier vind je meer uitleg over het begrip blogkermis.

Feedback op de kermis, zowel inoudelijk als organisatorisch, is zeer welkom. Wat vinden jullie van (het niveau van) de artikelen, en wat zijn je favorieten?


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ruben, top geregeld! Er zitten erg goede stukken bij.

    geplaatst op
  • Complimenten Ruben, opnieuw een mooie verzameling publicaties. Zal er dit weekend eens induiken; heb er een paar gebookmarked.

    Ik moet toch eens meer tijd vrij maken voor dit soort initiatieven.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.