Verkiezing beste dagbladadvertentie 2007

Verkiezing beste dagbladadvertentie 2007
, ING Groep
@evr

{title}Opnieuw organiseert Cebuco de verkiezing voor dabladadvertentie. Vorig jaar won een advertentie voor het Astmafonds. De verkiezing bestaat uit een vakprijs en publieksprijs.

De vakjury maakte gisteren de winnaar van de vakprijs Vakgoud 2007 bekend. Volkswagen won met de advertentie rondom de terugroepaktie van de Volkswagen Golf type I uit 1974 deze prijs. Marco zag op de dag van plaatsing overigens meteen de kracht van deze advertentie in.

Tien advertenties zijn door een publiekspanel uit de 121 inzendingen genomineerd voor de publieksprijs Dagbladgoud 2007.

player afkomstig van Dagbladgoud.nl

Alle genomineerde advertenties verschijnen komende week in verschillende Nederlandse dagbladen en inmiddels kun je stemmen op Dagbladgoud.nl.

Mijn favorieten? Beertender en Klimaatverandering. En jullie?

 

 

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Mac Donalds

  geplaatst op
 • De terugroepactie van Volkswagen voor de Golf type I uit 1974 was inderdaad briljant en een terechte winnaar!

  Wat een aardige widget om de advertenties te presenteren; van wie is die eigenlijk?

  geplaatst op
 • @Marco: niet verder vertellen, maarre.. is een iframe met de content van de Cebeco-site :-)

  Tja, embedding van je content op sites van derden is nog een beetje lastig voor een club van dagbladen ;-) Hoop dat ze de kracht er nu van gaan inzien.

  geplaatst op
 • Het zou me inderdaad niks verbazen als deze advertentie ook de beste resultaten oplevert. Het is een van de weinige advertenties waarvan het resultaat echt te meten is, en die echt een aanbieding doet. Bravo.

  geplaatst op
 • Ja goede keus van de vakjury he? De uitreiking van de award aan de winnaars was een waar feest, getuige ook de foto's op http://www.cebuco.nl/website/foto.asp?album=nominatieDG2007&menuid=443
  Op 28 februari worden de winnaars van de publieksverkiezing overigens bekendgemaakt!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.