ReclameReview: ChocoPrince

ReclameReview: ChocoPrince

ChocoPrince gaat op de slapstick-toer met deze commercial.

Credits:
Creatie: Annemarie Ooms, Anneke van de Watering (Y&R Not Just Film)
RTV: Françoise Tanis
Regie: Daan Hocks (Bäst)
Offline: The Ambassadors
3D Demo: Robbert Okker
Online: Remco Smit, Pa Sa-ardkitinun
Geluid: Marco Baay
Klant: Lidewij Kolmer, Silke van Bockel, Lydia Thomas

Voor:
De commercial is op een klassieke manier gefilmd. Na de twee aparte openingsscènes met zoon en moeder zien we een doorsnede van het huis waarin beide hoofdpersonen kriskras door het huis lopen zonder elkaar tegen te komen. De muziek versterkt het grappige effect daarvan. Je hebt als kijker echt het idee dat je toeschouwer bent. Erg leuk gedaan!

Tegen:
De botte manier waarop de slogan “Sommige momenten vragen om ChocoPrince” wordt gevisualiseerd. Zodra moeder en zoon elkaar treffen in de keuken roept zij direct “ChocoPrince!” en grijpt naar het kastje met de koekjes. Het lijkt alsof alle aandacht in de overzichtscène is gestoken en niet in de clou. Alsof dat ook nog even in de 30 seconden gepropt moest worden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik vind het eerlijk gezegd niks. Het is te gemaakt en spreekt me niet aan. Het is weer een andere vorm van "tijd voor ons product!" reclame.

  geplaatst op
 • Gaap...

  geplaatst op
 • Deze reclame doet mij inderdaad ook helemaal niets. Leuk gefilmd kan ik in meegaan maar niets in mij peinst er ook maar over om die cholesterolbommen te kopen ;)
  Doe mij dan maar wasmiddelreclames. :)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.