VAC: Tibaco zoekt Account Manager Online Advertising

28 januari 2008, 22:20

Tibaco internet media is een vooraanstaande internetuitgever en specialist op het gebied van online jongerenmarketing. Met vier internetsites, FunnyGames, Kindertent, Vetja en Jogo bereiken wij het overgrote gedeelte van de jongeren in Nederland. We zijn een jong, dynamisch en innovatief bedrijf met 13 enthousiaste werknemers verdeeld over 2 kantoren in Amsterdam en Eindhoven. Voor de vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een gedreven Account Manager om ons salesteam uit te breiden.

Functie:

Als account manager ben je verantwoordelijk voor de advertentieverkoop van onze vier internetsites. Het is jouw taak om nieuwe prospects te benaderen die op onze sites gaan adverteren. Je bent salesgericht en bent goed in staat zelfstandig te werken. Je bent op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van jongeren en weet deze feilloos te vertalen in verkoopargumenten voor jouw potentiële klanten. Daarnaast werk je nauw samen met je salesmanager aan wie je rapporteert. Bovendien kun je rekenen op verkoopondersteuning van een salessupport.

Jouw profiel:

– HBO denk- en werkniveau

– Minimaal 2 jaar aantoonbare verkoopervaring

– Ervaring in de online mediabranche is een pré

– Resultaatgericht, creatief en denkt in oplossingen

Arbeidsvoorwaarden:

Tibaco internet media biedt een leuke informele werkomgeving binnen een team van enthousiaste collega’s. Als account manager krijg je een goed salaris aangevuld met een uitstekende bonusregeling. Bovendien krijg je de beschikking over je eigen lease auto, een laptop en een mobiele telefoon.

Wil jij meegroeien met ons?

Stuur dan je motivatie samen met je c.v. (t.a.v. Lennaert Schuijt) naar {encode=”jobs@tibaco.nl” title=”jobs@tibaco.nl”}. Wil je meer weten dan kun je Lennaert ook altijd bellen op 020 – 636 90 20 of mobiel 06 – 30 40 88 17.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!