DDMA/DeMeter Nieuwjaarsborrel groot succes

DDMA/DeMeter Nieuwjaarsborrel groot succes

Ook de DDMA/DeMeter nieuwjaarsborrel was dit jaar een groot succes. Ruim 500 marketeers kwamen naar de IJ-kantine om het nieuwe jaar met hun collega’s in te luiden. En daar was ruimschoots gelegenheid voor: geen saaie speeches, maar borrelen en bijpraten in een relaxte omgeving. Diana Janssen (DDMA) en Robin Riemslag (DeMeter) toastten samen met de aanwezigen op het nieuwe jaar, Sound Balance zorgde voor funky lounge muziek en het fantastische uitzicht op het Amsterdamse IJ, maakte de avond compleet. Zie hieronder voor een visuele impressie van de avond. Foto's staan hier.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ziet er gezellig uit Robert en die muziek er onder suggereert dat het een swingende borrel was. Volgens mij is John per ongeluk bij de bejaardensoos naar binnen gewandeld in plaats van bij de DDMA/DeMeter-borrel ;-)

  geplaatst op
 • Ik denk dat idd John ergens anders naar binnen gelopen. ik vond de borrel juist helemaal niet oud en stijfjes. De muziek was juist helemaal van deze tijd, stonden echt een paar goeie dj's te draaien en er zijn maar weinig borrels denk ik die tot 20.00 uur zou duren maar waar de laatste groep moest rennen om de laatste pont van half 12 te halen. Ik kan niet anders zeggen het was een top feestje.

  geplaatst op
 • Was inderdaad zéker een swingende borrel! De DJ draaide club/lounge/progressive muziek, af en toe bijgestaan door een live saxofonist. Als dat niet swingend is weet ik het ook niet meer ;)

  Vond de gemiddelde leeftijd juist flink laag liggen gisteravond. Bovendien gaat het om 'jong van geest' toch? Daar vielen de aanwezigen zeker onder!

  geplaatst op
 • Zie resultblog voor nog een fotogalerij.

  geplaatst op
 • leuk dat er naar mijn Twitterposting gelinkt wordt. Het zag er inderdaad hip en trendy uit en het was erg druk. Toch had ik niet het idee dat het echt bruiste. Uitspraak van de avond, die ik opving tijdens een gesprek: "weet je, ik hou gewoon van postzegels en enveloppen likken". Ik heb het idee dat sommige leden wat in het verleden zijn blijven hangen :-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.