Joris van Heukelom CEO ilse media

8 januari 2008, 10:28

Sanoma Uitgevers benoemt Joris van Heukelom met ingang van 28 januari 2008 tot Chief Executive Officer van dochteronderneming ilse media groep. Van Heukelom volgt de huidige CEO Paul Molenaar op. Van Heukelom was tot 1 januari 2008 directeur content consumentenmarkt bij KPN. Het laatste jaar was hij binnen deze functie mede verantwoordelijk voor de lancering van DAG en zie.nl. Daarvoor was hij onder andere acht jaar werkzaam bij MTV Networks Benelux waar hij Vice President was en bij BNN vervulde hij gedurende een tv-seizoen de rol van tv-directeur.

Van Heukelom: “Ilse media is de parel van de online media-industrie. Het is een bedrijf waar je normaal alleen maar tegenaan kan kijken en jaloers op mag zijn. Dat men mij gevraagd heeft er leiding aan te geven zie ik als een grote eer. Ilse media heeft verschillende sterke merken binnen haar portfolio die op allerlei fronten dagelijks honderdduizenden en wekelijks miljoenen mensen aan zich weten te binden. Dit in combinatie met het wijzigende mediaspel deed me snel tot een simpele conclusie komen. Ik heb er zin in.”

“Joris heeft een duidelijke visie over de rol die wij kunnen en moeten spelen op het internet”, aldus Paul Molenaar. “Hij kan het bedrijf leiden naar een volgende fase in haar bestaan, waarvan de laatste vijf jaar zich hebben gekenmerkt door sterke groei. In de volgende fase gaat het om versterking van de synergie tussen en de uitbouw van de diverse activiteiten.”

Dick Molman, CEO van Sanoma Uitgevers: “Met Joris halen wij een berg aan multimedia-ervaring binnen. Die kunnen we heel goed gebruiken om onze ruime ambities op dat vlak verder vorm te geven.”

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  vincente

  Ik denk dat Joris wel een persoon is die Paul kan opvolgen. Slim, snel, ervaren, creatief en enorme drive. Het team om hem heen zal hem moeten aanvullen. Paul Molenaar was moeilijk te vervangen en dit is toch een goede oplosing. ben benieuwd.


  8 januari 2008 om 11:07
  Richard van den Boogaard

  Joris & Ilse Media – van harte gefeliciteerd met deze stap! Daar gaat meer moois uit voortkomen…


  8 januari 2008 om 11:18
  media

  Sluit me aan bij de vorige reagerders, interessante opvolger van Paul. Succes Joris!


  8 januari 2008 om 16:36
  media

  Ook eBay Nederland heeft een opvolger gevonden voor Bob van Dijk, de directeur die het bedrijf in het najaar verliet. De nieuwe directeur van eBay Nederland en Marktplaats.nl wordt Eugenie van Wiechen. Van Wiechen is nu nog uitgever van de tijdschriften voor jonge vrouwen, zoals Flair, Viva, Yes en Fancy, bij Sanoma Uitgevers.


  8 januari 2008 om 16:38
  bart becks

  Joris/Ilse media – proficiat en veel succes met de verdere uitbouw in 2008!


  8 januari 2008 om 19:49
  neoMagic

  Joris: Welkom aan boord en veel succes!


  8 januari 2008 om 22:12
  Peter Koelewuijn

  Hoop dat hij dit langer kan volhouden dan z’n laatste 4 baantjes. Maar succes joris.


  13 januari 2008 om 14:18

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!