• Mobile
  wordt gesponsord door

Oud en nieuw 2007: Nieuwjaars-sms’jes klaarzetten met T-Mobile

Oud en nieuw 2007: Nieuwjaars-sms’jes klaarzetten met T-Mobile

Vanavond gaat iedereen met een mobiele telefoon na 00.00, als het nieuwe jaar nét begonnen is, massaal sms’en en bellen. Dat levert ieder jaar weer een forse piek op (hier op webwereld: 2005, 2006, en van vanmorgen: in België verwacht men een nieuw sms-record rond de jaarwisseling).

Bij T-Mobile hebben ze voor vanavond een handige service bedacht: de online nieuwjaars-sms-service. Uit het persbericht: ‘Via de website van t-mobile kan iedereen kosteloos vijf nieuwjaars-sms’jes klaarzetten, die automatisch na 00.00 uur worden verstuurd.  Zo ga je zorgeloos het nieuwe jaar in’ (hier op De Telegraaf en op Connexie.nl).

Want: het is natuurlijk leuker om aandacht te besteden aan je vrienden of familie, dan dat je de hele tijd met de mobiele telefoon in je hand staat. Vooruit denken dus, een mooi voornemen voor 2008. Maar als je meer dan vijf vrienden hebt, zul je na twaalven alsnog aan de slag moeten met je mobiele telefoon.

Telecomwereld schrijft: ‘Er zijn overigens meer mogelijkheden om uw sms’jes alvast klaar te zetten. Een goed voorbeeld is SMSCity. Met deze service kunt u voordelig sms’jes verzenden, voor zo’n 6 á 7 cent per bericht. Op deze website kunt u bovendien sms’jes inplannen.’

In het persbericht meldt T-Mobile verder nog dat Sofie Cerutti van ‘160’ (dichtvorm gebaseerd op sms-format) bezoekers van T-Mobile shops geholpen heeft met het maken van een originele nieuwjaars-sms. Dat ziet er ongeveer zó uit:

een mooi nieuw jaar
met alles wat je verwacht hoopt wenst
geluk en gezondheid en geld
haha dat natuurlijk ook graag
nee gewoon dichtbij
dichter bij
dichtbij mij

Ik wens alle lezers van Marketingfacts alvast een gezond, gelukkig en succesvol 2008.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Bij SMSCity kun je inderdaad SMS inplannen. Dat kost normaal 16.5 credits voor een reclamevrije boodschap. Nu is er echter een speciale nieuwjaars-sms-service. Daarbij kost het ineens 30 credits. Gevraagd naar het waarom; "er is een speciale applicatie voor gebouwd". En bedankt ;-)

  geplaatst op
 • Leuke actie van T-Mobile, maar niet enorm vernieuwend. Bij Hi is het bijvoorbeeld ook mogelijk om als abonnee wekelijks 15 gratis smsjes te versturen. Daarbij kun je ook aangeven op welk tijdstip je ze wil verzenden.

  geplaatst op
 • Sorry, te snel reactie geplaatst. Kleine aanvulling: als ik de voorwaarden goed begrijp hoef je geen abonnee te zijn bij T-Mobile en je kunt die 5 smsjes ook gratis naar buitenlandse nummers versturen. Dat is dan wel weer erg mooi! :-)

  geplaatst op
 • Helaas, buitenlandse nummers kunnen niet worden ingevoerd, maar de service is wel cool.

  geplaatst op
 • werkt dit ook voor niet T-Mobile abonnees ? Vrouw zit bij Orange en krijg een onjuiste bevestigingscode terug

  geplaatst op
 • Op Nu.nl: 'De mobiele providers hebben tijdens de jaarwisseling miljoenen telefoontjes en sms'jes verwerkt. Volgens KPN en Vodafone verliep het drukke telefoon- en sms-verkeer tussen 22.00 en 04.00 uur vlekkeloos.

  Vodafone verwerkte 11 miljoen telefoongesprekken. Een jaar eerder waren dat er nog 7,5 miljoen. KPN telde in totaal 10,5 miljoen belminuten, een toename van ruim 50 procent.

  KPN verwerkte 23,5 miljoen sms'jes tegen 10,5 miljoen een jaar eerder. Bij Vodafone daalde het aantal tekstberichten. Via de provider liepen 15,3 tekstberichten tegen 17,4 miljoen vorig jaar.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.